Ioan Bălan compară PNI „Anghel Saligny”, la care Gheorghe Flutur a avut o contribuție importantă cu „Utilități și Mediu” al PSD Suceava: Comunitățile vor avea gaz natural fără împovărarea pe vecie a localităților


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Ioan Bălan a declarat, miercuri, după ce se încep în județ contractările pentru aducțiuni de gaz natural prin PNI „Anghel Saligny” inițiat de PNL și  Gheorghe Flutur că înțelege frustrarea celor din PSD Suceava care încă duc povara proiectului Suceava-Utilități și Mediu izvorât din serile bahice când se bea whisky cu borcanul.

Contractul de finanțare pentru proiectul de aducțiune de gaze naturale în comunele Adâncata și Hănțești a fost semnat, miercuri, în prezența primarilor celor două comune, a ministrului Dezvoltării, Adrian Veștea, și a deputatului PNL de Suceava Ioan Balan.

Parlamentarul liberal sucevean a declarat după ceremonia semnării că este o zi importantă pentru cele două comunități pentru că prin investiția care se face populația va beneficia de gaz natural.

„Este o investiție pentru creșterea nivelului de trai a locuitorilor din cele două comune, dar este și o investiție foarte importantă pentru dezvoltarea economică. Este încă o dovadă că Programul Național de Investiții „Anghel Saligny” promovat de PNL are succes”, a spus deputatul.

Ioan Balan a arătat că PNI „Anghel Saligny” este un program național la care și-a adus aportul liderului liberal sucevean Gheorghe Flutur încă de la inițiere.

„Înțeleg pe de o parte frustrarea celor de la PSD pentru că încă duc povara proiectului Suceava-Utilități și Mediu proiect izvorât din serile bahice când se bea whisky cu borcanul, proiect în urma căruia peste 60 de primării sucevene sunt în imposibilitatea de a-și încheia anul financiar. Ce nenorocire pe acele comunități care încă și astăzi plătesc credite și dobânzi fără ca acele comunități să beneficieze de gaz metan”, a spus Ioan Balan.

Potrivit lui Ioan Bălan, spune că astăzi se prezintă dovada că PNI „Anghel Saligny” a fost gândit corect la nivel național și județean de un om care știe administrație, nevoile comunităților locale, iar lucrurile sunt bine făcute și funcționale și fără a îndatora pe vecie acele comunități.

„Satisfacția noastră a administrației liberale este că în perioada următoare vom avea multe comunități locale care vor semna contracte, fără să se țină cont de culoarea politică, ci doar de beneficiul cetățeanului”, a declarat Ioan Bălan.


Intră acum și în grupul de