Acasă Politica Lungu candidează pentru al șaselea mandat de primar deși în 2020 spunea...

Lungu candidează pentru al șaselea mandat de primar deși în 2020 spunea că e ultimul: Nu mai spun că e ultima dată


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, vineri, că va candida pentru un nou mandat de primar la alegerile din 2024 și recunoaște că în 2020 a spus că e ultima dată când candidează, dar că are noi provocări cu proiectele pe care le gestionează.

„Este un act de maximă responsabilitate o nouă candidatură. Așa cum am spus noi avem 70 de proiecte la Primărie, unul mai important decât altul pe care trebuie să le ducem la îndeplinire. Lipsit de modestie vă spun că în fiecare dimineață la ora 7 sunt la Primăriei și „împingem” pentru realizarea acestor proiecte”, a spus Lungu.



Întrebat cum vede relația lui cu viceprimarul Lucian Harșovschi care își dorește să fie candidat pentru funcția de primar, Ion Lungu speră că acesta va rămâne în echipă.

„Relația mea cu domnul viceprimar este una normală, corectă, civilizată. Sunt convins că vom găsi o cale comună. Sigur că își dorește o candidatură, dar sunt convins că va rămâne în echipă să lucrăm bine în continuare spre folosul sucevenilor”, a spus Lungu.

Întrebat dacă și în 2024 va candida pentru ultimul mandat, Ion Lungu a răspuns: „Nu mai spun”.

„E o problemă asta cu ultimul mandat. Sunt mai multe mandate, dar fiecare mandat vine cu o anumită provocare. De data aceasta nu s-a întâmplat niciodată ca Suceava să aibă foarte multe proiecte importante, proiecte pe care le-am inițiat, proiecte la care lucrez în fiecare zi”, a spus Lungu.

Întrebat dacă funcția de administrator public creată în noua organigramă a Primăriei Suceava este pregătită pentru Lucian Harșovschi, primarul Ion Lungu a evitat să ofere un răspuns tranșant, menționând doar că asemenea funcții au și primăriile de comună.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, în data de 9 iulie 2020 , la Subiectul Zilei de la News Bucovina, că la alegerile locale din 2020 va candida pentru ultima dată pentru funcția de primar al Sucevei și are încredere că va obține și de această dată voturile sucevenilor.

„Acesta este ultimul mandat la care mai candidez la Primărie. Dacă o să ies e bine, dacă nu, tot bine. Eu nu sunt disperat să fiu primarul Sucevei”, a declarat atunci Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version