Dialog tensionat la TV între Gheorghe Flutur și George Simion. Flutur: Pe maidan vă duceți, dar nu aici. Suceava nu e sat fără câini! Simion: Dar ce e Suceava? Feuda ta, domnule Flutur?


Intră acum și în grupul de

Președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur,  a avut, duminică, un schimb de replici tăios cu președintele AUR, George Simion, după ce AUR a organizat un protest pe treptele sediului CJ Suceava cerând demisia lui Flutur.

George Simion a anunțat la Antena 3 printr-o intervenție prin telefon că va organiza duminică, 28 ianuarie, un protest la Suceava:  „Domnul Flutur trebuie contestat zi de zi. Vom organiza un protest mare, amplu, de 2000 de persoane, duminică, în fața clădirii care ține loc de Consiliu Județean, pentru că în Suceava a luat foc clădirea.”, a spus Simion.

El a arătat că Gheorghe Flutur trebuie contestat zilnic „pentru că e omul austriecilor, pentru că și-a bătut joc de suceveni în acești ani și pentru că orice are un sfârșit”.

”Domnul Gheorghe Flutur nu mai trebuie să fie președintele Consiliului Județean Suceava. Face parte din clasa veche de conducători. A fost cu Băsescu, a fost cu Cîțu, a fost cu Orban. Cu cine n-a fost…”, a spus George Simion.

Declarațiile lui Simion l-au deranjat pe Gheorghe Flutur care a intervenit telefonic arătând că a văzut că sunt atacuri la persoană.

”Noi avem treabă în Suceava”, a replicat Gheorghe Flutur, dar George Simion i-a spus  „Aveți treabă, dar nu vă duceți la muncă!”

Flutur: „Domnul Simion, vedeți-vă de treabă că aici nu ești pe stadion. Noi încă nu ne-am întâlnit față în față. Nu o să vă permit lucrurile astea. Pe maidan vă duceți, dar nu aici. Suceava nu e sat fără câini!”

Simion: „Dar ce e Suceava? Feuda ta, domnule Flutur?”

Flutur: „Vedeți-vă de treabă! Ați început deja campania electorală? Suceava are investiții de peste 2 miliarde de euro.”

Simion: „Suceava are jumătate din populație peste hotare, domnule Flutur. Suceava are furturi din păduri, domnule Flutur, patronate de dumneavoastră.”

Flutur: „La mulți ani, dragi români! Cu George Simion nu stau de vorbă! Du-te la ruși, Simioane, nu aici!”

Simion: „Du-te la Băsescu tu!”

Flutur. „Tu du-te la ruși! Să-ți fie rușine de Ziua României!”

Simion: „Du-te la Cîțu că erai principalul susținător tu! Toate nenorocirile acestei țări poartă numele tău, Gheorghe Flutur!”

Flutur: „Te aștept să lupți cu mine în campanie! Vino candidat la Suceava!”

Simion: „Te aștept în centrul Sucevei! Sper să te găsesc!”, a spus George Simion.


Intră acum și în grupul de