Gheorghe Flutur anunță că merge la mitingul organizat de AUR prin care i se cere demisia: Îl aștept și pe George Simion, contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez


Intră acum și în grupul de

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, joi, că va fi prezent, duminică, la ora 15:00 în centrul Sucevei unde AUR organizează un miting prin care i se cere demisia.

„Am aflat că ieri, de Ziua Unirii, pe aceste trepte, în fața sediului provizoriu al Consiliului Județean Suceava a fost un miting organizat de un partid politic care a adus oameni din mai multe județe, ieri, când eu eram la Iași să sărbătorim Ziua Unirii Principatelor”, a spus Flutur.

El a transmis sucevenilor că este un om care am fost ales de mai multe ori cu votul lor și că acest fapt i-a dat curaj.

„Vă mulțumesc pentru asta. Mi-ați dat curaj, forță, putere să fac lucruri concrete pentru dumneavoastră. Pe această cale vă anunț că duminică, 28 ianuarie, la ora 15:00 voi fi prezent în centru Sucevei să stau de vorbă cu cei care au interes și dorință să discutăm problemele sucevenilor, problemele de dezvoltare a județului Suceava”, a spus Flutur.

El a anunțat că îl așteaptă și pe liderul AUR, George Simion pe care îl invită să candideze la președinția CJ Suceava.

„Îl aștept și pe George Simion, contestatarul care a cerut ca eu să nu mai candidez. Îl aștept să stăm de vorbă despre problemele Sucevei și o să-i fac și o propunere: îl invit să candideze la președinția Consiliului Județean, să intrăm în această competiție, să avem ocazia să discutăm problemele sucevenilor și îi fac propunerea bărbătească. Dacă eu nu câștig lupta, plec din politică acasă, dacă el nu câștigă lupta îi cer să plece acasă din politică”, a spus Flutur.

Anunțul făcut de Gheorghe Flutur vine după ce AUR a organizat de Ziua Unirii Principatelor o manifestare în centrul Sucevei care s-a transformat într-un protest la adresa lui Gheorghe Flutur la care principala voce a fost liderul AUR, deputatul George Simion.

Ulterior, Flutur și Simion au avut un dialog tăios, prin telefon, la o televiziune de știri, iar atunci Flutur l-a invitat pe Simion să candideze la președinția CJ Suceava, iar Simion l-a invitat să vină în centrul Sucevei, duminică după amiaza, la mitingul organizat de AUR prin care se cere demisia lui Flutur.


Intră acum și în grupul de