Gheorghe Flutur a început campania electorală la Vatra Dornei


Intră acum și în grupul de

Președintele filialei Suceava a Partidului Național Liberal, Gheorghe Flutur, a început, de joi, campania electorală și a participat la o întâlnire cu membrii PNL din zona Vatra Dornei.

Potrivit PNL Suceava, Gheorghe Flutur a început joi seria întâlnirilor cu membri PNL de la baza partidului.

În județul Suceava sunt peste 500 de secții de votare, iar ca organizare teritorială PNL Suceava va avea cel puțin 5 persoane pentru fiecare dintre ele.

Sursa citată arată că la Vatra Dornei a fost joi după-amiază prima întâlnire cu circa 300 de membri din toate localitățile din Bazinul Dornelor.

Cu această ocazie în urma unui sondaj de opinie a fost desemnat candidatul PNL la primăria Vatra Dornei, respectiv Marius Rîpan, viceprimarul actual, care stă foarte bine în sondaje și care este identificat cu marile transformări și modernizări ale municipiului Vatra Dornei, cu șanse foarte mari de a câștiga primăria. Președintele Flutur a prezentat participanților foaia de parcurs pentru lunile următoare, calendarul și strategia de campanie și a pregătit rețeaua de comunicare a PNL pentru maximizarea scorului la toate cele 4 rânduri de alegeri.

„Vom avea astfel de acțiuni în toate zonele județului și ne-am propus până pe data de 10 februarie să cuplăm baza partidului la acțiunile de precampanie electorală. Nota generală este una de optimism, fiind nevoie de mai multă stimă de sine, de încredere în propriile forțe și să explicăm zestrea realizărilor liberale din județul Suceava. Zilele următoare continuăm la Câmpulung, Gura Humorului, Suceava, Rădăuți și celelalte zone”, a declarat Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de