Senatorul Daniel Cadariu spune că PSD Suceava atentează la stabilitatea politică și a drumului european al României: Faptul că astăzi vă bucurați că extremiștii îl atacă pe Gheorghe Flutur arată adevărata față a dumneavoastră


Intră acum și în grupul de

Senatorul PNL de Suceava Daniel Cadariu a transmis, luni, că a constatat cu stupoare că parlamentarii PSD de Suceava se alătură AUR în lupta împotriva lui Gheorghe Flutur și se întreabă ce fel de parteneri de coaliție de guvernare sunt cei din PSD dacă aplaudă adversarul politic extremist.

„Am crezut că este doar un zvon, dar m-am înșelat. Realitatea este că deputatul Gheorghe Șoldan era ieri la mitingul AUR. Văd că astăzi parlamentarii PSD de Suceava vin în cor să confirme acest lucru. Este bine ca sucevenii să știe asta și sunt convins că își vor pune întrebarea „Ce fel aliați suntem noi?” “Ce fel Coaliție este asta, dacă atunci când adversarul politic extremist vine să te atace cel care se dă aliat cu tine îl aplaudă?” Judecați și voi, dragi suceveni!”, a transmis Daniel Cadariu.

El consideră că era loc de astfel de discuții altă dată și în alt cadru.

„Dar dacă la Suceava PSD-ul se situează lângă AUR este bine de știut. Nu am crezut nici alte zvonuri, cum ar fi faptul că din mai multe primării PSD au fost aduși oameni la miting. Dar acum am aflat adevărul. Domnilor de la PSD, de ce nu ați face mitingul împreună atunci, pe față, și să vă vărsați năduful asupra lui Gheorghe Flutur. Pentru numele lui Dumnezeu, noi liberalii ne-am zbătut să aducem fonduri și proiecte în județul Suceava”, a adăugat senatorul PNL de Suceava.

Cadariu a reamintit că de multe ori s-au așezat la masă de bună credință împreună cu cei din PSD, dar faptul că astăzi se bucură că extremiștii îl atacă pe Gheorghe Flutur arată adevărata față a social-democraților suceveni.

„În județul Suceava fondurile au fost repartizate cel mai echitabil posibil din toată România. Suntem județul în care primarii au fost sprijiniți indiferent de culoarea politică. Suntem județul care este campion la numărul de investiții fie ele finanțate de la bugetul de stat sau din fonduri europene. Aceste lucruri sunt importante”, a continuat senatorul.

El a amintit că cei din PNL au trecut peste atacuri și jigniri de dragul stabilității, iar cei din PSD îl critică pe Gheorghe Flutur în fiecare zi.

„Oare trebuie să vina alții din alte județe să recunoască transformările uriașe din județul Suceava? Oare trebuie să vă aducem aminte de nenorocitul de proiect Utilități și Mediu marca PSD? Prin el ați îndatorat populația județului Suceava pe o durată de 30 de ani dar nu ați adus gazul metan!”, a spus Cadariu.

Senatorul consideră că PSD Suceava atentează astfel la stabilitatea politică și a drumului european al României.

„În condițiile în care avem un război la graniță, în condițiile în care avem forțe extremiste subordonate Moscovei, care și-au făcut loc în toată Europa, nu credeți că prin acest gen de abordare veți fi părtași la alunecarea spre extremism și în județul Suceava? Gândiți-vă bine dacă doriți să puneți poziția personală a fiecăruia dintre dumneavoastră sau poziția PSD-ului pe primul plan, înaintea stabilității politice și a drumului european al României. Istoria vă va judeca”, a transmis senatorul Constantin-Daniel Cadariu.


Intră acum și în grupul de