Gheorghe Flutur va lansa decalogul împotriva extremismului la mitingul organizat în centrul Sucevei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că la mitingul pe care l-a convocat și care se va desfășura duminică după amiaza în centrul Sucevei va lansa decalogul împotriva extremismului.

„Am făcut un apel la suceveni să vină la o manifestare să intre în funcţiune la timp împotriva extremismului. De ce în Bucovina? Pentru că Bucovina are o istorie foarte frământată, agitată şi chiar din cauza extremismului înaintașii noştri au avut de suferit. Manifestația este împotriva curentului extremist. Mâine vor fi mii de oameni în stradă şi asta este doar începutul. Am văzut acest fenomen de nemulțumire pentru că dumnealor nu pun nimic la loc. Eu voi lansa un decalog de luptă împotriva extremismului de mâine de la Suceava. Sunt convins că vor veni mai mulţi, că s-au anunţat mai mulţi vorbitori din societatea civilă. Trebuie să ne îngrijoreze asta, pentru că fuga asta cu telefonul că ne filmează cineva. Mâine vom vedea copiii în curtea şcoli că folosesc aşa zise modele din astea, dacă noi nu avem curajul să venim la normalitate. Bucovina este o zonă de normalitate a toleranţei”, a spus Gheorghe Flutur, prim-vicepreședinte PNL, la Antena 3 CNN.

Gheorghe Flutur a convocat pentru duminică la ora 14:00 un miting la care se așteaptă să participe mii de persoane din toate localitățile județului.

În urmă cu o săptămână, AUR și George Simion au organziat un miting de protest urmat de un marș prin care cereau demisia lui Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de