Ioan Stan dezminte că Ion Lungu va fi candidat comun la Primăria Suceava: Candidatul nostru care va câștiga alegerile este Vasile Rîmbu


Intră acum și în grupul de

Președintele organizației județene PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a declarat, marți, că liderul organizației municipale PSD Suceava, Vasile Rîmbu, este candidatul partidului pentru funcția de primar al Sucevei și este cel care va și câștiga alegerile.

.

„În legătură cu informația apărută că PNL și PSD ar fi căzut de acord că vor face candidaturi comune la primării, inclusiv Suceava pot să vă spun că este un fake news. PSD și PNL vor avea candidaturi separate atât la primării cât și la Consiliul Județean”, a spus senatorul Ioan Stan.

El a arătat că în coaliția PSD-PNL au fost discuții doar pentru eventuale candidaturi comune la unele primării conduse în prezent de primari USR, PMP, etc.

„La Suceava, candidatul nostru care va și câștiga alegerile este președintele organizației municipale, domnul Vasile Rîmbu”, a spus Ioan Stan.

Potrivit informațiilor unei televiziuni centrale de știri, PSD și PNL ar urma să decidă să aibă candidat comun pentru mai multe orașe importante, iar între orașele nominalizate ca având stabilit un candidat comun ar fi Suceava, cu Ion Lungu din partea PNL, fapt dezmințit categoric de liderul PSD Suceava, senatorul Ioan Stan.


Intră acum și în grupul de