Deputatul Angelica Fădor și senatorul Daniel Cadariu, alături de primari liberali la semnarea unor contracte de peste 220 de milioane de lei pentru proiecte de dezvoltare și modernizare


Intră acum și în grupul de

Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a anunțat, marți, investiții majore în infrastructura locală din județ.
Ea a spus că marți, la București, o echipă formată din deputatul PNL de Suceava, Angelica Fădor, senatorul Daniel Cadariu, împreună cu primarii din cinci localități sucevene – Broșteni, Câmpulung Moldovenesc, Calafindești, Fântâna Mare și Rădășeni – au participat la semnarea unor contracte vitale pentru dezvoltarea infrastructurii din aceste comunități.


Prin intermediul Programului Național de Investiții ”Anghel Saligny”, cei cinci primari liberali au reușit să atragă fonduri în valoare de peste 220 de milioane de lei pentru diverse proiecte de modernizare și dezvoltare.
Astfel, la Broșteni se vor reabilita și moderniza cu 14 milioane de lei drumuri de interes local din oraș.
La Câmpulung Moldovenesc, vor fi reabilitate și modernizate străzi din municipiu pentru care suma alocată este de 8 milioane lei.
La Calafindești, cu 16,5 milioane de lei se va realiza extinderea și reabilitarea sistemelor de alimentare cu apă și canalizare.
Cea mai mare sumă, de 102,7 milioane de lei a fost contractată pentru construirea rețelei inteligente de transport și distribuție a gazelor naturale în comunele Fântâna Mare, Boroaia și Bogdănești
Un proiect similar, de construire a rețelei inteligente de distribuție a gazelor naturale în comunele Rădășeni și Cornu Luncii a primit suma de 80,6 milioane lei.
„Aceste investiții majore vor contribui semnificativ la îmbunătățirea calității vieții în aceste comunități, prin asigurarea unor servicii esențiale și modernizarea infrastructurii locale”, a spus Angelica Fădor.
Deputatul PNL sucevean a transmis felicitări tuturor primarilor pentru eforturile lor în slujba dezvoltării comunităților locale și a subliniat importanța colaborării între administrația centrală și cea locală pentru implementarea cu succes a acestor proiecte.


Intră acum și în grupul de