Ion Lungu crede că pentru limitarea extremismului ar trebui ca el să fie candidatul unic PSD-PNL la funcția de primar al Sucevei


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, că în cadrul coaliției de guvernare PSD-PNL sunt discuții privind candidaturi unice pentru funcția de primar în cadrul unei strategii pentru limitarea extremismului.

„Sunt discuții pe această temă, dar până când nu e nimic oficial nu fac niciun comentariu”, a spus Ion Lungu.

După ce i s-a spus că PSD a respins o asemenea ipoteză, Ion Lungu a răspuns: „Pe mine mă cheamă Lungu și sunt la PNL. Vreți să răspund în locul domnului Stan?”

Ion Lungu a mai spus că nici nu a fost contactat în acest sens.

„Mai mult decât atât, pe mine nu m-a contactat nimeni de la București să dau un răspuns, dacă da sau nu. Nu m-a contactat”, a spus primarul.

Întrebat cine poartă aceste discuții Ion Lungu a răspuns că acestea sunt purtate de partid.

Chestionat dacă liderul liberal sucevean Gheorghe Flutur discută pentru el, Lungu a negat.

„Partidul Național Liberal discută cu Partidul Social Democrat pentru limitarea extremismului o strategie. În această strategie intră și aceasta, de a avea în anumite localități candidați unici”, a spus Ion Lungu.

Lungu a evitat să comenteze candidatura președintelui organizației municipale PSD Suceava, Vasile Rîmbu.

„Eu n-am nimic cu domnul Rîmbu, îl respect. Eu îmi văd de candidatura mea. Eu doar de Dumnezeu mă tem. În rest, poate să candideze domnul Rîmbu de unde vrea dumnealui. Eu, ca om îl respect. Nu ascund faptul că am avut o colaborare bună, este un om de valoare, n-am nimic cu domnul Rîmbu. El m-a sunat de Sf. Ion, eu l-am sunat de Sf. Vasile, deci avem o relație, nu e niciun fel de problemă”, a concluzionat Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de