Acasă Politica VIDEO//Antreprenorul rădăuțean Dan Marcu, primul candidat lansat oficial în cursa pentru funcția...

VIDEO//Antreprenorul rădăuțean Dan Marcu, primul candidat lansat oficial în cursa pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți.


Intră acum și în grupul de

Prima lansare oficială de candidat la funcția de primar în județul Suceava a fost organizată, joi după amiaza, la Rădăuți, unde antreprenorul Dan Marcu și-a anunțat programul electoral pentru câștigarea funcției de primar al municipiului Rădăuți din partea AUR.

Lansarea candidaturii a fost una atipică și s-a desfășurat în hala de producție a firmei pe care acesta o deține, Inoxprim, unul din principalii producători de cazane de baie din inox cu combustibil solid din România.



Dan Marcu, managerul a prezentat în fața rădăuțenilor prezenți la festivitatea de lansare a candidaturii la funcția de primar al municipiului Rădăuți, principalele puncte ale programului său pentru acest municipiu.

El spune că va avea ca principal scop creșterea calității vieții rădăuțenilor prin modernizarea și întreținerea corespunzătoare a infrastructurii, prin crearea de locuri de muncă mai bine plătite încurajând mediul de afaceri local și prin asigurarea unor servicii publice de calitate.

Dan Marcu a recunoscut că a decis să candideze la funcția de primar în urmă cu doar trei luni pentru că este dezamăgit de modul în care în ultimii ani a fost administrat orașul.

„Dacă vrei să-l faci pe Doamne-Doamne să râdă, spune-i planurile tale”, a spus în glumă Dan Marcu care a menționat că în urmă cu doar câteva luni nu știa nimic de politică.

El a anunțat că va afișa programul său electoral pe o clădire din oraș care îi aparține și va putea fi consultat de toți rădăuțenii.

Antreprenorul sucevean a fost susținut de deputatul AUR de Suceava Florin Pușcașu care a explicat celor prezenți că acesta a dovedit că este un bun administrator în condițiile în care a înființat și dezvoltat firma pe care o conduce ajungând în topul firmelor din țară.

Unul dintre coordonatorii organizației județene AUR Suceava, Ionel Vasiliu, fost candidat liberal la funcția de primar al municipiului Fălticeni, a spus că Dan Marcu este un candidat potrivit pentru Rădăuți și că este sigur că va fi viitorul primar.

El crede că în patru ani Dan Marcu va reuși să facă din municipiul Rădăuți unul din centrele de putere ale județului Suceava.

Prezent la această lansare a fost și fostul parlamentar și lider liberal Alexandru Băișanu care a precizat că îl susține pe Dan Marcu pentru funcția de primar al municipiului Rădăuți întrucât consideră că acesta va putea face mult bine rădăuțenilor.

El a explicat că prezența lui la lansarea lui Dan Marcu este în calitate de prieten al acestuia, precizând că el nu este membru AUR, dar că nici nu exclude o asemenea variantă.

La această acțiune a fost prezent și fostul inspector școlar general al județului Suceava, Petru Carcalete, fost lider liberal rădăuțean, care a spus că îl cunoaște pe Dan Marcu de când aceasta avea 12 ani, că i-a fost profesor și că acesta a dovedit că poate să fie un bun administrator și crede că poate fi și un bun primar.

Carcalete, care a menționat că este pensionar și nu este membru AUR, a arătat că Dan Marcu este cel de care rădăuțenii au nevoie.

La lansarea candidaturii lui Dan Marcu la funcția de primar au mai fost prezenți și alți oameni politici între care fostul primar Aurel Olărean.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version