Lucian Harșovschi, criptic privind candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei: Startul este atunci când se depun listele la Biroul Electoral


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi, prim vicepreședinte al organizației municipale PNL Suceava a transmis, în cadrul unui interviu radiodifuzat, un mesaj criptic legat candidatul PNL la funcția de primar.

El a spus că a fost pus în unele situații nu tocmai plăcute legate de faptul că primarul Ion Lungu candidează sau nu pentru un nou mandat.

„Știți și dumneavoastră. El (Ion Lungu, n.r.) nu a candidat nici în 2016, nici în 2020 și se pare că așa nu va candida nici în 2024”, a spus râzând Lucian Harșovschi.

El a arătat că face parte din PNL, care este un partid democratic.

„Deciziile și competiția internă este în PNL după care, cel care se aliniază la start, iar startul este atunci când se depun listele la Biroul Electoral de Circumscripție, toți ceilalți trebuie să se alinieze în spatele lui. Mergem pe principiul până la vot democrație, după vot, disciplină”, a spus Harșovschi.

El a mai declarat că își va face în continuare treaba și că a învățat că în politică există o singură regulă, aceea că nu este nicio regulă.


Intră acum și în grupul de