Acasă Politica Primarul de Milișăuți, Vasile Cărare, este noul președinte al USR Suceava. Deputatul...

Primarul de Milișăuți, Vasile Cărare, este noul președinte al USR Suceava. Deputatul Emanuel Ungureanu va conduce interimar organizația municipală USR Suceava


Intră acum și în grupul de

Conducerea USR a decis suspendarea pe o perioadă de șase luni a președintelui USR Suceava, Gianina Ursu, și numirea primarului orașului Milișăuți, Vasile Cărare, în funcția de președinte interimar al organizației județene USR Suceava.

Noul președinte interimar al USR Suceava, Vasile Cărare, a confirmat pentru News Bucovina că Biroul Național al USR a luat mai multe decizii privind organizația județeană Suceava care a fost introdusă în procedura de monitorizare specială a Biroului Național prin Secretariatul General pentru o perioadă de 60 de zile.



Totodată, pentru îndeplinirea deficitară a deciziilor privind strategia de extindere Biroul Național al USR a decis  suspendarea pe o perioadă de șase luni a Gianinei Ursu din partid.

Mai mult, Biroul Național al USR a decis și anularea deciziei Biroului Municipal Suceava și admiterea transferului deputatului Emanuel Ungureanu în filiala municipală Suceava.

Conducerea USR a mai stabilit, în cadrul procedurii de monitorizare, ca până la organizarea de alegeri, președinte interimar al organizației județene va fi Vasile Cărare, primarul de Milișăuți, iar președinte interimar al organizației municipale USR Suceava va fi deputatul Emanuel Ungureanu.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version