Lucian Harșovschi, mesaj pentru suceveni: Intenția mea nu este aceea de a concura împotriva cuiva, ci vreau doar ca vocea noastră să fie mai mult ascultată


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul Sucevei Lucian Harșovschi a declarat, vineri, că s-a înscris în competiția pentru a candida la funcția de primar al Sucevei pentru ca vocea sucevenilor să fie mai mult ascultată.

„Așa cum am mai declarat, am fost, sunt și voi fi om de echipă, iar intenția mea nu este aceea de a concura împotriva cuiva, ci vreau doar ca vocea noastră să fie mai mult ascultată”, a spus viceprimarul.

El a arătat că își dorește continuitate și finalizarea proiectelor întrucât crede că ceea ce s-a făcut până acum a fost bine făcut.

„Îmi doresc și mai mult pentru suceveni. Pe ideea aceasta voi merge în continuare, deoarece nu mai vreau să se pună limite ideilor, proiectelor, soluțiilor”, a spus Lucian Harșovschi.

Reamintim că prim-vicepreședintele organizației municipale PNL Suceava, viceprimarul Lucian Harșovschi, a anunțat, joi, că s-a înscris în competiția internă din cadrul Partidului Național Liberal, pentru funcția de primar al municipiului Suceava, pe principiul că orice competiție poate duce la noi idei și soluții.

El a prezentat și cererea de candidatură și revenirea la aceasta, în care a explicat exact ce procedură trebuie urmată pentru stabilirea candidatului.

Cererea este adresată președintelui organizației municipale PNL Suceava, primarul Ion Lungu și transmisă și spre știință Biroului Politic Județean al PNL Suceava.

În cerere, Lucian Harșovschi arată că la Suceava PNL nu a stabilit statutar candidatul partidului pentru funcția de primar motiv pentru care solicită respectarea pașilor statutari în vederea desemnării candidatului și își exprimă totodată intenția de a candida.


Intră acum și în grupul de