Lucian Harșovschi, candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei: Vreau și mai mult pentru suceveni pentru că simt că se poate


Intră acum și în grupul de

Candidatul PNL la funcția de primar al Sucevei, viceprimarul Lucian Harșovschi, a declarat, marți, într-o conferință de presă la sediul PNL că este un om de echipă, iar sucevenii sunt echipa sa.

El a arătat că s-a înscris în competiția internă din PNL pentru a fi desemnat candidatul partidului pentru funcția de primar și cu ajutorul colegilor a devenit competitor pentru funcția de primar.

„Am fost, sunt și voi fi un om de echipă. Din echipa mea fac parte sucevenii. Intenția mea nu a fost să concurez împotriva cuiva, să iau postul cuiva, ci am mers pe principiul că orice competiție poate duce la idei noi și soluții. Vreau mai mult pentru suceveni. Ceea ce s-a făcut până acum s-a făcut bine. Vreau să continui ce s-a început, vreau să finalizăm proiectele, dar vreau și mai mult pentru suceveni pentru că simt că se poate”, a spus Harșovschi.

El a susținut că are determinarea necesară și experiența pentru a realiza acest lucru.

Lucian Harșovschi a menționat că este un om de teren și că îi place să vorbească cu oamenii, iar discuțiile cu sucevenii l-au adus în acest punct de a candida pentru funcția de primar.

„Ei sunt cei care mi-au solicitat să vreau mai mult de la mine și mai mult pentru ei. Sunt caracterizat ca un om de cuvânt, iar promisiunea făcută devine obligație și acest lucru va conta foarte mult în perioada următoare pentru că odată ce spui un lucru trebuie să te ții de cuvânt”, a subliniat Harșovschi.

El a mai spus că simte că îi are alături pe suceveni, pe colegii din PNL considerând că împreună, în echipă, se poate reuși.

Lucian Harșovschi a arătat că este și tânăr și are și experiență și a încheiat cu mesajul: „Suceava întinerește!”


Intră acum și în grupul de