Ioan Stan promite că anul acesta PSD va câștiga alegerile locale, iar Gheorghe Șoldan îl va învinge cu mâinile goale pe „satrapul” Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, a promis, vineri, în cadrul conferinței județene de alegeri din cadrul PSD Suceava președintelui PSD, Marcel Ciolacu și secretarului general al PSD, Paul Stănescu, că va câștiga alegerile locale.

Stan le-a spus celor prezenți că nu a fost nimeni vinovat din organizație că nu a reușit în anul 2020 să câștige alegerile locale, la fel cum nu e nimeni vinovat că PSD Suceava a câștigat alegerile parlamentare și a obținut rezultate mai bune față de unele județe cu președinte de CJ și primar de municipiu reședință de județ.

„Am făcut și noi analizele noastre și am concluzionat că în anul 2024 trebuie să câștigăm alegerile. Nu va fi ușor. Avem adversari care au toată logistica în mână. Au președinte de Consiliu Județean, au și prefect. Sigur, nu ne-ar fi stricat și nouă să avem prefect, dar așa a fost să fie”, a spus Ioan Stan.

El a transmis membrilor din conducerea centrală că echipa pe care o văd astăzi în sală e doar o mică parte din echipa din județul Suceava și că membrii PSD Suceava sunt „înflăcărați, determinați” și vor câștiga alegerile.

Ioan Stan și-a amintit că în anul al doilea de liceu analiza poezia epică și a recitat:„Cine-i tânăr și voinic, iese noaptea pe colnic, fără puști, fără pistoale, numai cu palmele goale și învinge satrapul”, arătând că va învinge Gheorghe Șoldan.

„Gheorghe Șoldan de la Cajvana unde se află acum și încă mai este în picioare și va mai sta mult timp cel mai matur stejar din România și din estul Europei. Gheorghe Șoldan fiind din Cajvana a stat pe urmele lui Ștefan cel Mare, acolo unde s-a odihnit. Am văzut un tablou foarte sugestiv când stejarul de la Cajvana îl hrănea pe Gheorghe Șoldan”, a spus Ioan Stan urându-i succes lui Șoldan în lupta cu Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de