Senatorul Ioan Stan a fost reales președinte al PSD Suceava. Principalul obiectiv este câștigarea alegerilor


Intră acum și în grupul de

Senatorul Ioan Stan a fost reales președinte al organizației județene PSD Suceava.

În funcția de prim vicepreședinte al organizației a fost ales deputatul Eugen Bejinariu.

În cadrul conferinței de alegeri au fost aleși următorii vicepreședinți: Adomnicăi Mirela-Elena, Andronachi Traian,  Apetrii Gheorghe, Berariu Vasile, Ciobanu Sorin, Coman Gheorghe-Cătălin, Cuşnir Dan Ioan, Fediuc Ilie Cătălin, Fron Gheorghe, Mîndruță Gheorghiță, Olariu Daniel, Pavăl Ioan, Pleșca Maria, Rîmbu Vasile, Simerea Stelian, Sinescu Florin, Tiperciuc Dan, Tomăscu Gheorghe, Țugui Vasile, Vasiliu Ion, cu mențiunea că funcțiile de vicepreședinte asimilate le au președintele OFSD, Blanari Larisa, președintele OPSD, Gafencu Mişu, președintele TSD, Șoldan Gheorghe, Mezdrea Viluț preşedinte Liga Aleșilor Locali, Brădățan Ionuț, președinte PES și Nichifor Aleodor Responsabil Dialog Sindical

Totodată, au fost aleși și membrii Biroului Politic județean al PSD Suceava.

Principalul obiectiv al noii conduceri PSD Suceava este câștigarea tuturor scrutinurilor electorale din 2024, respectiv câștigarea președinției Consiliului Județean Suceava precum și funcția de primar al municipiului Suceava, cel mai mare număr de primari și consilieri locali precum și obținerea celui mai mare număr de voturi pentru PSD.

Un alt obiectiv este de stabilire de măsuri concrete în vederea implicării mai active în activitatea politică a organizației femeilor social democrate, a tinerilor din TSD, a pensionarilor și seniorior din OPSD, dar și revigorarea activităților la nivelul fiecărei oganizații locale și înființarea pe lângă TSD, OFSD și OPSD a Forumului cadrelor didactice și Liga oamenilor de afaceri în cât mai multe organizații.

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, i-a transmis președintelui ales al PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, că va fi înlocuit dacă nu va avea performanță în alegeri.

„Spunea președintele Marcel Ciolacu că domnul Stan este antrenorul echipei. Eu îl completez pe domnul președinte: când nu merge echipa, schimbi antrenorul. Așa că primul care pleacă este domnul Stan. Asta am înțeles eu de la domnul președinte și cred că am înțeles bine”, a spus Paul Stănescu.

El a arătat că este convins că PSD Suceava va fi pe primul loc la alegerile locale și că organizația județeană suceveană va beneficia de toată logistica de care dispune conducerea centrală a PSD.


Intră acum și în grupul de