Gheorghe Șoldan este convins că schimbarea se va face și la Fântânele, iar Marian Sabie va fi noul primar: Vom colabora strâns pentru a dezvolta comuna și județul


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a declarat, vineri, că este convins că schimbarea se va face și în comuna Fântânele unde Marian Sabie, candidat PSD, va fi ales primar.

„Pe Marian Sabie l-am trecut deja în telefon „Marian – Primar Fântânele”. Cunosc implicarea lui de ani de zile în viața comunității din Fântânele, inițial pe funcția de consilier local, iar acum ca viceprimar. Știu că este mai mereu pe teren, gata să rezolve problemele oamenilor când este solicitat. Aceasta este calitatea esențială a unui bun primar”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Deputatul social-democrat și-a exprimat convingerea că Marian Sabie va fi viitorul primar al comunei Fântânele, mai ales după ce joi, la lansarea candidaturii sale și a echipei de consilieri, au participat aproximativ 250 de persoane.

„M-a bucurat primirea călduroasă de care am avut parte și încrederea pe care oamenii mi-o acordă, spunându-mi că vor o schimbare. Atât la Primăria Fântânele, cât și în administrația județului, la conducerea Consiliului Județean Suceava. Le-am promis că voi colabora strâns cu Marian pentru a dezvolta comuna și județul.  Aceste obiective nu pot fi atinse fără o echipă solidă, atât la primărie, cât și la consiliul județean. Și eu, și Marian contăm pe sprijinul locuitorilor din Fântânele”, a declarat, cu încredere, Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de