Gheorghe Șoldan, la Crucea: Degeaba se zbat performanții primari PSD pentru comunitățile lor, dacă județul rămâne în urmă și nu se dezvoltă. E nevoie și de un președinte de CJ social-democrat cu viziune tânără


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a avut o întâlnire cu locuitori din comuna Crucea unde a subliniat că Dorin Rusu e unul dintre primarii social-democrați din Țara Dornelor care fac  performanță în administrație, dar din păcate eforturile sale nu sunt dublate și de o dezvoltare a județului Suceava.

„Nu-s doar vorbe de campanie, mă rog, precampanie, pentru că, la Crucea, din taxele și impozitele locale primăria ar putea funcționa doar 7 luni pe an. Cu toate acestea, Dorin Rusu și consilierii lui nu doar că fac față provocărilor, dar au adus și investiții importante în comună”, a arătat Șoldan.

Deputatul social democrat le-a spus locuitorilor comunei Crucea la întâlnirea pe care a avut-o sâmbătă, la căminul cultural, că multe dintre proiectele realizate în ultimii ani au fost posibile pentru că Dorin Rusu s-a zbătut foarte mult pentru comunitatea lui și a avut mereu sprijinul unei echipe, a echipei PSD.

Potrivit lui Șoldan echipa PSD Suceava ar putea face mai multe pentru Crucea, dar și pentru celelalte localități din județ, cu un președinte de consiliu județean social-democrat.

„Pentru că degeaba primari precum Dorin Rusu se zbat pentru localitățile lor, pentru comunitățile lor, dacă județul rămâne în urmă, nu se dezvoltă. Dacă județul nu are o strategie de atragere de investitori, iar tot mai mulți tineri aleg să plece.  Fie în alte județe, fie în străinătate. Felicitări, Dorin, pentru tot ceea ce ai realizat până acum! Sper ca după alegerile locale din luna iunie a acestui an, Crucea să aibă un partener și la Consiliul Județean și, împreună, să continuăm dezvoltarea comunei, a Țării Dornelor și a județului”, a conchis Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de