Gheorghe Șoldan alături de Gică Apetrii la Vatra Dornei: Vrem să facem mai mult pentru dezvoltarea județului, a municipiului Vatra Dornei.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava s-a întâlnit cu cetățeni din Vatra Dornei în timpul unei plimbări făcute în oraș împreună cu candidatul PSD la funcția de primar al municipiului-stațiune, Gică Apetrii, dar și cu membri ai echipei PSD.

Șoldan este convins că Gică Apetrii este cel care va putea să repună Vatra Dornei în rândul stațiunilor de top ale României după ce, în ultimii ani, numărul de turiști care vin la Vatra Dornei este în scădere.

„Ierni cu zăpadă tot mai puțină, multe hoteluri și pensiuni închise, iar numărul turiștilor, în scădere. Până și piatra cubică pusă nu de mult de “cel mai priceput om din județ”, Gheorghe Flutur, pentru a se fotografia și trimite la presă, începe să se desprindă. Iar superbul cazinou, refăcut de Arhiepiscopie cu bani europeni, nu e de ajuns”, a arătat Șoldan. 

El a subliniat că printre cei care cred însă că pot schimba soarta stațiunii și-i pot reda strălucirea de altădată este și Gică Apetrii, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Vatra Dornei.

Șoldan este convins că Gică Apetrii este primarul de care Vatra Dornei are nevoie pentru că este un dornean care cunoaște foarte bine problemele din municipiu, care știe să asculte și să discute cu oamenii de toate vârstele, care a început o afacere de la zero și a făcut-o profitabilă, cu zeci de angajați, și care, mai presus de toate, își iubește foarte mult comunitatea și localitatea.

„Ar putea să-și vadă foarte bine în continuare de afacerea și de familia lui frumoasă. Așa cum și eu puteam să rămân parlamentar și să nu mă înscriu într-o luptă electorală atât de solicitantă. Și eu, și Gică, avem ceva în comun. Nu mai putem sta deoparte. Vrem să facem mai mult pentru dezvoltarea județului, a municipiului Vatra Dornei”, a arătat Șoldan.

El a menționat că a făcut cu Gică Apetrii și cu echipa de campanie o plimbare prin Vatra Dornei și a constatat că sunt mulți dorneni care vor o schimbare și care speră că municipiul lor va fi din nou Perla Bucovinei.

„E multă treabă până acolo, dar e o misiune posibilă în următorii ani. Vatra Dornei trebuie să redevină una dintre principalele stațiuni ale României! Cu Gică Apetrii, primar al municipiului și Gheorghe Șoldan, președinte al Consiliului Județean”, a transmis parlamentarul social-democrat.


Intră acum și în grupul de