Gheorghe Șoldan, la Baia, critică actuala administrație județeană: Președintele CJ Suceava se laudă cu autostrăzile Guvernului PSD, dar lasă nemodernizate sute de kilometri de drumuri județene


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a avut la Baia o întâlnire cu locuitorii comunei alături primarul Maria Tomescu, medicul care a făcut comuna Baia bine și care în doar două mandate a atras investiții de peste 30 de milioane de euro pentru comunitatea sa.

Șoldan a spus că activitatea primarului Maria Tomescu este cu atât mai apreciată în condițiile în care pentru conducerea Consiliului Județean Suceava localitatea Baia nu există, iar cererile Mariei Tomescu de sprijin în diferite proiecte pentru locuitorii comunei, ai județului până la urmă, au fost ignorate.

„Oamenii își rup mașinile pe drumul județean care leagă Baia de Bogata, iar gropile sunt acoperite cu pietriș odată la nu știu cât timp. Toate astea pentru că primarul ales de oameni, cu aproximativ 85% din voturi, nu are aceeași culoare politică cu președintele Gheorghe Flutur. Un președinte care se tot laudă cu un județ “brăzdat de autostrăzi”, când noi încă avem sute de kilometri de drumuri județene nemodernizate”, a spus Șoldan.

Deputatul social-democrat a reamintit că Autostrada A7, Pașcani – Siret a fost aprobată de Guvernul Marcel Ciolacu și se va face într-adevăr, la fel ca și varianta ocolitoare de la Gura Humorului, dar că acesta nu sunt investițiile lui Gheorghe Flutur, ci ale guvernării PSD.

„Le cer locuitorilor comunei Baia să fie alături de mine, pe 9 iunie, așa cum sunt alături de primarul lor. Maria Tomescu e un model pentru mine.  Am învățat multe de la doamna primar și sunt mândru că e în echipa mea. Eu nu voi ignora comuna Baia și nu voi separa niciodată județul în două. Pentru că dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de