Gheorghe Șoldan spune că majoritatea sucevenilor dorește schimbarea la alegerile din 9 iunie pentru că județul nu s-a dezvoltat suficient comparativ cu alte zone ale țării.


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a stat, miercuri, cu sute de suceveni în timpul unei acțiuni pe care a făcut-o cu o parte din echipa sa prin municipiul Suceava.

„Am fost plăcut surprins de reacția majorității persoanelor întâlnite, de la tineri la persoane vârstnice. Mulți dintre cei cu care m-am întâlnit și am vorbit își doresc o schimbare și simt că județul nu s-a dezvoltat suficient comparativ cu alte zone ale țării. E o realitate. Pe care nu o poate influența nici un politician, indiferent în câte articole plătite ar apărea și s-ar lăuda cu sute de milioane de euro și autostrăzi”, susține Șoldan.

El a adăugat că realitatea este că Suceava este un județ în care jumătate dintre localități nu au apă potabilă și canalizare, unde zeci de mii de oameni încă își fac de mâncare pe sobă sau la butelie și unde salariile sunt printre cele mai mici din România.

„M-am bucurat să constat că inclusiv persoanele în vârstă îmi spuneau că e timpul unei schimbări în administrația județeană, că e nevoie de o viziune tânără și că mă susțin. Astăzi m-am încărcat cu energia celor foarte mulți care vor o schimbare. Vor altceva de la un președinte de Consiliu Județean. De promisiuni se tot umple de 20 de ani arhiva ziarelor și a televiziunilor. Iar județul este tot printre ultimele din țară”, a concluzionat Șoldan.


Intră acum și în grupul de