Gheorghe Șoldan, în Bălăceana, comuna unde venea de copil la cosit fânul cu bunicul său: 9 iunie e ziua în care începem să schimbăm ritmul de dezvoltare al județului nostru


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, a fost prezent, sâmbătă după amiaza la Bălăceana unde s-a întâlnit cu aproximativ 200 de locuitori ai comunei conduse de Constantin Cojocariu, unul dintre primarii ce fac parte din echipa sa.

„Deși se află la primul mandat și conduce o primărie cu un buget deloc generos, Constantin a reușit totuși să realizeze multe proiecte pentru comunitatea sa, în valoare de peste 13 milioane de lei. Nu mai departe de acum câteva luni, am participat la Bălăceana la inaugurarea unui dispensar medical nou, construit în doar șapte luni, clădire în care funcționează acum și postul de poliție”, a spus Gheorghe Șoldan.

Potrivit deputatului sucevean, Constantin Cojocariu este un primar apreciat de comunitate, dovadă fiind și numărul mare de persoane care au venit să ne întâlnim la căminul cultural.

„Mă leagă multe amintiri de Bălăceana, încă de când eram mic și veneam cu bunicul la cosit fânul. Acum, legătura mea cu localitatea este și mai puternică, datorită faptului că îl am în echipa mea pe Constantin Cojocariu”, a mai spus Șoldan.

Gheorghe Șoldan a transmis și locuitorilor din Bălăceana că îi vreau alături de el în număr cât mai mare la alegerile locale din 9 iunie.

„9 iunie este ziua în care începem să schimbăm ritmul de dezvoltare al județului nostru. Dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a concluzionat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de