Acasă Politica Flutur, de la Crucea Talienilor din Munții Stânișoarei anunță că se pregătește...

Flutur, de la Crucea Talienilor din Munții Stânișoarei anunță că se pregătește deschiderea celui mai frumos traseu turistic din România


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava a fost prezent, duminică, în Munții Stânișoarei, la o acțiune comună cu autorități din județul Neamț și a anunțat că drumul care leagă Mălini de Borca va fi cel mai frumos traseu turistic din România.

„Suntem în Munții Stânișoarei, granița dintre Suceava și Neamț, pe drumul Vitoriei Lipan, la Crucea Talienilor. S-a întâlnit Bucovina și Neamțul. Salut cu drag vecinii și prietenii noștri, președintele PNL Neamț, George Lazăr, primarul localității Borca, Gina Tudose, și viitorul primar de Mălini, Nicolae Ilișescu”, a spus Flutur.

https://www.newsbucovina.ro/wp-content/uploads/2024/04/An9X1bdIBtUy-QMqVvFfVC5XMD_fU6vJVcgenzMAQE4Q5DdMAMTlZpy8CfpAx0vtmoj3FIzm7WnYXLqqGikdqRo.mp4


El a arătat că se pregătește deschiderea unui traseu turistic superb care face legătura între Valea Moldovei și Valea Bistriței.

„Trâmbițașii din Munții Stânișoarei au intrat în acțiune. De Florii ți se face părul măciucă. Uitați câtă lume e în Pasul Măgura, aici unde pregătim deschiderea celui mai frumos traseu turistic din România care leagă Valea Moldovei de Valea Bistriței”, a spus Flutur.

El a arătat că participă la acțiune locuitori din cele două județe.

„Am venit aici cu ramuri de salcie să ne întâlnim ca prieteni, ca vecini, să ne rugăm la bisericuța din cumpăna apelor și să întâmpinăm, așa cum de Florii a fost întâmpinat Mântuitorul Isus Hristos, să întâmpinăm aici lumea”, a spus Flutur.

El a invitat pe toți să vină în Munții Stânișoarei spunând că aceștia nu vor regreta.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version