Acasă Politica Medicul cardiolog Paul Turcoman, candidat PSD la CL Suceava, anunță principalul proiect...

Medicul cardiolog Paul Turcoman, candidat PSD la CL Suceava, anunță principalul proiect medical al echipei lui Vasile Rîmbu: construirea Spitalului Municipal Suceava


Intră acum și în grupul de

Medicul primar cardiolog Paul Turcoman din cadrul SCJU Suceava, candidat la Consiliul Local Suceava din partea PSD Suceava a declarat, luni, la depunerea listei de candidați că unul dintre proiectele îndrăznețe ale echipei PSD a lui Vasile Rîmbu.

„Viața mi-a arătat că pentru a obține performanță este nevoie de muncă, de foarte multă muncă și nu putem obține rezultate și performanță fără implicare directă. De aceea, pe lângă faptul că este o onoare să fiu aici, este și o datorie de cetățean. Mă bucur să fiu în această echipă și consider că Suceava are nevoie de proiecte puse în aplicare pe toate planurile. Fiind medic mă voi focusa pe partea medicală”, a spus Turcoman.



Turcoman a spus că unul dintre planurile medicale pentru Suceava și suceveni este funcționarea a minim două centre de permanență.

„Asta înseamnă crearea a două sedii cu minim cinci medici de familie care vor asigura în regim de gardă urgențele minore pentru suceveni. Pe lângă beneficiile pe care le aduce accesibilitatea la serviciile medicale a cetățenilor, un alt beneficiu este și degrevarea de urgențe minore a Serviciului de Urgență de la Spitalul Județean care pare să fie din ce în ce mai aglomerat”, a spus medicul sucevean.

Totodată, el a anunțat un plan pe termen lung, un plan îndrăzneț, respectiv construirea unui spital municipal care să deservească îndeosebi partea de servicii medicale ce sunt deja la maximum forjate în Spitalul Județean Suceava.

„Observăm că odată cu înaintarea în știință și tehnică crește și accesibilitatea pentru serviciile medicale. Avem nevoie de o extindere a spațiului. De aceea, un spital municipal ar fi binevenit pentru Suceava și suceveni. Pe lângă creșterea cantității serviciilor medicale pentru suceveni consider un beneficiu și implicarea Universității în acest proiect prin participarea studenților care performează, fie prin implicarea celor de la Medicină Generală, fie a asistenților medicali, pe partea de practică a studenților, inclusiv pe viitor, pentru viitorii medici, asistenți medicali, pentru un loc de muncă pentru a-și desfășura activitatea și a-i ține în zonă”, a spus Turcoman.

Medicul cardiolog consideră că în felul acesta Suceava și sucevenii vor beneficia din toate părțile și din toate punctele de vedere în ceea ce privește partea medicală.

„Aceasta înseamnă că e nevoie de foarte multă muncă. Viața mi-a arătat că se poate. Sunt pregătit și suntem pregătiți, ca echipă, să ducem la îndeplinire visurile noastre și cred că putem să facem Suceava bine”, a concluzionat dr. Paul Turcoman.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version