Gheorghe Șoldan și-a înscris candidatura pentru președinția CJ Suceava: Am alături o echipă tânără cu care vom face schimbarea în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava Gheorghe Șoldan și-a înscris, luni, la Biroul Electoral Județean Suceava candidatura pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava.

Șoldan a fost însoțit la Biroul Electoral Județean Suceava de prim vicepreședintele PSD, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, dar și alături de echipa de candidați pentru Consiliul Județean Suceava, dar și de peste 100 de susținători.

Șoldan a spus că întreaga sa echipă are o viziune tânără, o echipă cu care se va face schimbarea în județul Suceava.

„Ne dorim să punem la punct infrastructura din județul Suceava, ne dorim să creăm locuri de muncă bine plătite, ne dorim să trăim în județul Suceava cu mândrie, așa cum ar trebui. Ne dorim să ne aducem acasă tinerii care sunt plecați, ne dorim să creăm condiții propice tuturor să trăiască aici, în județul Suceava”, a spus Șoldan.

El a menționat că PSD Suceava a depus circa 60.000 de semnături de susținere pentru candidatura pentru funcția de președinte al CJ Suceava și pentru candidații de consilieri județeni.

„Este o echipă tânără, cu media de vârstă de 43 de ani, o echipă cu care ne dorim să câștigăm Consiliul Județean Suceava”, a spus Șoldan.

Prim vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a spus că și-a dorit să fie prezent la acest moment al depunerii candidaturii lui Gheorghe Șoldan, un coleg de partid și de Parlament care s-a făcut remarcat din primele zile de deputat, fiind un foarte bun parlamentar și că i-a promis că va face tot ceea ce ține de el să aibă o carieră politică de succes, primul pas fiind câștigarea Consiliului Județean Suceava.

„Sunt convins că George va deveni cel mai tânăr președinte de consiliu județean din țară”, a spus Grindeanu care i-a urat mult succes lui Gheorghe Șoldan fiind convins că acesta va face bine pentru suceveni și pentru Suceava.

Președintele PSD Suceava, senatorul Ioan Stan, consideră că prezența ministrului Transporturilor la această acțiune politică va fi de bun augur.

Ioan Stan a spus că Șoldan a dovedit că este bun atât în ceea ce privește activitatea parlamentară, dar și în soluționarea problemelor județului.

Președintele PSD Suceava a adăugat că a constatat din întâlnirile pe care le are în județ că există susținere mare pentru candidatul PSD și este convins că va câștiga CJ Suceava.

Pe lista PSD pentru Consiliul Județean Suceava sunt înscriși următorii candidați:

  1. Gheorghe Șoldan
  2. Larisa Blanari
  3. Gabriel Matei
  4. Cristian Macsim
  5. Andrei Cristof
  6. Iuliana Fuior
  7. Cezar Ioja
  8. Nicolae Robu
  9. Vasilică Luchian Sorinel
  10. Gheorghe Vatamanu
  11. Doinița Nela Cocriș
  12. Ioan Corjuc
  13. Iulian-Cezar Darabă
  14. Stelian Simeria
  15. Elena Juravle
  16. Adrian Radu Rey
  17. Cristian Mușilă
  18. Ilie Cătălin Fediuc
  19. Robert Șroder
  20. Vasile Pirlac
  21. Timinschi Serenela Simireanu
  22. Mișu Gafencu
  23. Carpea-Ciprian Todașcă
  24. Camelia Georgiana Ivan
  25. Octavian Alexandru Cost
  26. Dorian Nicolae Dascălu
  27. Sergiu Sandu
  28. Lucreția Acozmei
  29. Cristian Neculai Boberschi
  30. George Alexandru Mangu
  31. Luminita Corbu
  32. Constantin-Alin Mateiciuc
  33. Constantin Zaharia
  34. Paul Turcoman
  35. Maria Ihnatiuc
  36. Beniamin Cristinel Atodiresei
  37. Dan Mutrescu
  38. Claudiu Adrian Amariței
  39. Mihaela Adelina Paiu
  40. Ovidiu Sârbu
  41. Alexandru Chiforiuc
  42. Bianca Rebeca Hreniuc
  43. Sorin Gălățeanu
  44. Anton Medrihan
  45. Bianca Isabela Isache


Intră acum și în grupul de