Acasă Politica Gheorghe Flutur anunță că PNL a depus liste de candidați în toate...

Gheorghe Flutur anunță că PNL a depus liste de candidați în toate localitățile județului și a cerut sucevenilor să aibă încredere în candidații liberali


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat, marți, că organizația județeană PNL Suceava a depus liste de candidați în toate cele 114 localități ale județului Suceava.

„Avem 2024 de candidați, susținem candidați în cele 114 primării. Avem candidați foarte buni, plecăm optimiști la drum. Am fost primii care am depus candidaturile la Consiliul Județean Suceava, la Primăria Municipiului Suceava”, a spus Flutur.



Liderul liberal sucevean a menționat că a parcurs în precampania electorală un număr de 92 de localități.

„Parcurgem localități în fiecare zi, ne întâlnim cu organizații și cu foarte multă lume. Pregătim începerea campaniei electorale pe 10 mai și, la Suceava, vom debuta cu lansarea candidaților și a programului lui Gheorghe Flutur, oferta liberală pentru Suceava”, a arătat președintele PNL Suceava.

El s-a arătat optimist și a mulțumit celor care au semnat pentru susținerea candidaților liberali și îi încredințează că vor face tot ceea ce au promis și că se vor ține de cuvânt.

Flutur le-a cerut sucevenilor să aibă încredere în candidații PNL.

„PNL, partid serios, pregătit la startul de campanie și de această dată”, a transmis Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version