Gheorghe Flutur la Capu Câmpului și Berchișești, la lansarea candidatelor PNL pentru funcția de primar: Și doamnele pun umărul la consolidarea administrației publice liberale


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat luni după-amiază, în a doua zi de Paște, la lansarea candidaturilor pentru primar PNL a două doamne, una în comuna Capu Câmpului și alta în comuna Berchișești.

La Capu Câmpului campioana PNL Suceava, primăriță Marcela Bârsan, care a realizat cel mai mare scor la alegerile din 2020, cu peste 82% pentru PNL, și-a lansat candidatura în prezența a câteva sute de oameni în centru comunei.

La lansare a fost prezent și senatorul Daniel Cadariu, administratorul public al Consiliului Județean Suceava, Irina Vasilciuc, dar și consilierul județean Gheorghe Niță.

În cuvântul său, președintele Flutur a vorbit de realizările de excepție ale primăriței Marcela Bârsan.

„Capu Câmpului este o comună care are apă canalizare, are drumuri modernizate, o școală modernizată și una în construcție, sediu nou de primărie și a intrat în linie dreaptă cu proiectul de gaz metan pentru întreaga localitate. Este o primăriță de nota 10 a PNL”, a subliniat Gheorghe Flutur.

La Berchișești, președintele Flutur, alături de foștii miniștri Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu, precum și administratorul public Irina Vasilciuc și consilierul județean Gheorghe Niță au participat la candidatura colegei de partid Georgiana Tabarcea, tânăr jurist, familistă, extrem de curajoasă și care a făcut o figură excepțională, aducând în jurul ei peste 300 de oameni la această întâlnire.

Echipa de consilieri este formată din foarte mulți tineri, antreprenori, profesori, oameni întorși din diaspora, dornici de dezvoltarea localității Berchișești, ca localitate la Autostrada Nordului și la câțiva kilometri de Autostrada Moldovei A7.

Gheorghe Flutur a conchis: ”Și doamnele pun umărul la consolidarea administrației publice liberale. Dorim ca modelul de succes de la Capu Câmpului să treacă apa Moldovei și la Berchișești.”


Intră acum și în grupul de