Gheorghe Șoldan, la Breaza: Ca deputat am făcut echipă cu primarul Lesenciuc pentru proiectele de dezvoltare, iar ca președinte de Consiliu Județean voi putea face mult mai mult pentru locuitorii comunei


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava a participat, miercuri, la căminul cultural din Breaza la o întâlnire cu aproximativ 250 de locuitori din comuna condusă de unul dintre cei mai gospodari primari pe care el i-a cunoscut, Gheorghe Lesenciuc.

„Le-am povestit celor prezenți că la prima mea întâlnire cu primarul lor, l-am găsit pe acesta muncind pe unul dintre utilajele cu care a dotat parcul auto al primăriei. Am știut încă de atunci că Breaza este pe mâini bune”, a spus Șoldan. 

El a remarcat că Breaza, deși este o comună mică, are o comunitate inimoasă, în care primarul Lesenciuc a demonstrat nu doar că este gospodar, dar și un bun manager, mai cu seamă că bugetul Primăriei Breaza nu este deloc generos, iar ușile „întâiului bucovinean” de la Consiliul Județean sunt închise pentru comunitățile care au ales primari din alte partide decât al lui.

Cu toate acestea, Breaza este o comună care se dezvoltă în ritm susținut, având în derulare proiecte de aproximativ cinci milioane de euro: modernizarea unui drum comunal, construirea unei săli de sport (lucrările sunt în faza de licitație), reabilitarea iluminatului stradal și dotarea cu echipamente pentru școala din Breaza.

În acest mandat a fost reabilitat și sediul primăriei din Breaza, au fost asfaltate mai multe drumuri comunale și de asemenea completat parcul de utilaje al primăriei și urmează și modernizarea altor două drumuri comunale, un proiect prin Compania Națională de Investiții.

„În calitate de parlamentar, am făcut echipă cu primarul Lesenciuc și, implicit, cu oamenii din Breaza, pentru obținerea finanțărilor necesare proiectelor pentru comunitatea lor. Le-am promis că voi putea face mult mai mult pentru ei în calitate de președinte de Consiliu Județean, alături de colegii mei parlamentari, într-o guvernare social-democrată. Și cu siguranță voi fi un altfel de președinte de Consiliu Județean, unul care va sprijini dezvoltarea fiecărei comunități și nu va împărți județul în două, așa cum suntem din păcate de prea mulți ani”, a declarat Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de