Acasă Politica Gheorghe Șoldan în fața locuitorilor din Zamostea: Am nevoie de fiecare vot,...

Gheorghe Șoldan în fața locuitorilor din Zamostea: Am nevoie de fiecare vot, de prezența la urne a fiecărui om care crede că este nevoie de o schimbare în județul Suceava


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a transmis, joi după amiaza, locuitorilor comunei Zamostea că e nevoie de fiecare vot pentru că și în județul Suceava este nevoie de schimbare.

„Deși sunt tânăr, am experiența campaniilor electorale anterioare și astăzi, în cadrul întâlnirii cu primarul Vasile Haliuc de la Zamostea, și cu cei aproximativ 300 de locuitori ai comunei, cărora le mulțumesc pentru prezență, mi-am adus aminte de campania din 2012. Am participat la acea campanie și chiar am fost și la Zamostea pentru a-l susține pe candidatul Vasile Haliuc pe atunci, care a câștigat primul său mandat la o diferență de 21 de voturi. În 2012”, a amintit Gheorghe Șoldan.



Candidatul PSD a spus că realizările primarului au fost cele mai bune campanii de-a lungul anilor, iar oamenii din comună l-au ales în continuare, iar în 2020, primarul Vasile Haliuc a câștigat scrutinul cu aproape 80%.din voturi.

„La Zamostea, peste 80% din drumuri sunt asfaltate, iar restul urmează să fie reabilitate în perioada următoare. Școlile sunt modernizate, echipate cu tot ce este necesar, în comună se lucrează la extinderea rețelei de apă și canal, iar primarul Haliuc speră ca până la sfârșitul acestui an să înceapă și lucrările la rețeaua de distribuție a gazului metan. Sunt multe proiecte realizate numai în mandatul 2020-2024, proiecte estimate la aproximativ 60 de milioane de lei, în principal cu fonduri guvernamentale și europene”, a spus Șoldan.

Deputatul PSD a subliniat că primarul din Zamostea are realizări fără niciun sprijin din partea Consiliului Județean.

„Actualul președinte nu a reușit să asfalteze măcar câțiva kilometri de drum județean în zona Lunca, dar vorbește de autostradă de dimineață până seară, de parcă ar face-o Flutur și nu Ministerul Transporturilor, condus de un ministru PSD, într-o guvernare PSD”, a mai spus Șoldan.

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Șoldan, le-a transmis sutelor de locuitori prezenți din Zamostea că și pentru el este un început la Consiliul Județean Suceava, așa cum a fost pentru primarul lor în 2012.

„Am nevoie de fiecare vot, de prezența la urne a fiecărui om care crede că este nevoie de o schimbare în modul în care este administrat județul, de o schimbare a cifrelor dezolante care arată discrepanțele dintre Suceava și celelalte zone ale țării”, a concluzionat, cu încredere, Gheorghe Șoldan.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version