Flutur, la Broșteni: Stațiunea turistică Broșteni trebuie să își dezvolte o strategie și o ofertă turistică pentru viitorii turiști care vin pe autostradă dinspre est sau vest


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, sâmbătă, la lansarea candidaturii lui Alexandru Hurjui pentru un nou mandat de primar al oraşului Broșteni. La întâlnire a participat deputatul PNL Angelica Fădor și au fost prezenți oameni de afaceri din domeniul turismului, al industriei alimentare, al prelucrării lemnului și crescători de animale.

Președintele Flutur a avut cuvinte de apreciere la adresa primarului Alexandru Hurjui, care a schimbat la față orașul Broșteni în ultimii 4 ani.

„A investit în infrastructura de apă și canalizare, drumurile arată foarte bine, iar recent a semnat contractul pentru asfaltarea a încă 9 km de drum orășenesc. De asemenea, are mai multe proiecte pe fonduri europene, pentru dotarea școlilor, pentru amenajarea centrului civic al orașului, pentru amenajarea de parcări și zone de agrement”,  a spus șeful administrației județene.

Președintele Flutur a vorbit despre dezvoltarea stațiunii turistice Broșteni, la 32 de km de Autostrada Unirii, pentru că pe Valea Bistriței, la Poiana Largului, va trece Autostrada Iași – Târgul Mureș.

„Broșteni trebuie să își dezvolte o strategie și o ofertă turistică pentru viitorii turiști care vin pe autostradă dinspre est sau vest la Broșteni. Avem planuri mari eu și Alexandru Huruji în viitorul mandat pentru punerea în valoare a resurselor naturale excepționale a acestei zone. Drumul peste Puzdra, care face legătura între Valea Bistriței și Valea Moldovei, arată bine, este modernizat recent, dar urmează investiții mari în consolidarea podurilor și a podețelor pentru eliminarea restricțiilor de greutate pe acest traseu”, a declarat președintele Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de