Antrenorul de lupte greco-romane Valerică Gherasim, în echipa lui Lucian Harșovschi: Cred în Lucian Harșovschi și îl văd cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Suceava


Intră acum și în grupul de

Antrenorul de lupte greco-romane Valerică Gherasim spune că s-a alăturat echipei lui Lucian Harșovschi pentru că este convins că acesta va continua să facă lucruri și mai bune pentru municipiul Suceava.

Valerică Gherasim este profesor și antrenor de lupte greco-romane, activând în CSM Suceava din 1974, dar are și experiență administrativă, fiind consilier local al municipiului Suceava.

Ca antrenor, Valerică Gherasim a obţinut peste 400 de medalii şi a format şi promovat sportivi care au ajuns campioni naţionali şi care au participat şi obţinut medalii la campionatele europene şi mondiale.

Ca sportiv, Valerică Gherasim a obţinut locul III pe ţară la individual şi locul II cu echipa, iar în mai multe rânduri a fost printre primii şase luptători din România.

“M-am alăturat echipei întrucât cred în Lucian Harșovschi și îl văd cel mai potrivit pentru a ocupa funcția de primar al municipiului Suceava, motiv pentru care îl susțin. Am venit în această echipă de dragul lui Lucian, pentru că am avut o colaborare foarte bună cu el și cred că va continua să facă lucruri și mai bune pentru orașul nostru. Este tânăr, este ambițios, este omul care îți ascultă problemele și își oferă sprijinul necondiționat. Lucian este om de cuvânt și cred că acest lucru este foarte important în zilele noastre”, a spus Valerică Gherasim.

Lucian Harșovschi i-a mulțumit lui Gherasim pentru încrederea acordată

„Îi mulțumesc lui Vali pentru încredere! Cu siguranță va avea un cuvânt important de spus în motivarea sportivilor începători, avansați şi de performanță, dar și în promovarea tuturor sporturilor, în rândul tuturor sucevenilor, de la mic la mare. Suceava întinerește! Și nu vorbim despre vârstă, ci despre atitudine”, a declarat Lucian Harșovschi.

𝐂𝐎𝐌𝐀𝐍𝐃𝐀𝐓 𝐃𝐄 𝐏𝐍𝐋 𝐅𝐈𝐋𝐈𝐀𝐋𝐀 𝐒𝐔𝐂𝐄𝐀𝐕𝐀, 𝐂𝐎𝐃 𝐀𝐄𝐏 𝟐𝟏𝟐𝟒𝟎𝟎𝟏𝟓


Intră acum și în grupul de