Gheorghe Flutur alături de alți doi candidați de primar liberali: La Marginea primarul în funcție are proiecte de 60 de milioane de euro, iar candidatul liberal de la Sucevița vrea să relanseze turismul și să încurajeze tinerii să deschidă afaceri


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a participat, joi,  la evenimentele de lansare a încă două candidaturi de excepție.

Astfel, primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, primarul municipiului Rădăuți, Bogdan Loghin, dar și alți primari din zona au participat, la Marginea, la lansarea candidaturii lui Gheorghe Lazăr.

Sute de oameni au venit pentru a îl susține pe primarul in funcție care dorește un nou mandat în fruntea comunității sale.

„La această oră, comuna Marginea beneficiază de proiecte de peste 60 milioane de euro. Este vorba de realizarea rețelei de apă și canal în toată comuna, realizarea rețelei de gaz metan, din nou, pentru toată comuna, drumuri, poduri, școli, cămin cultural”, a spus Flutur.

 Mărginenii l-au asigurat pe Gheorghe Flutur că va avea din partea lor un sprijin masiv la președinția CJ Suceava, pentru că sunt convinși că echipa formată din liderul liberal și primarul va continua să facă performanță.

În cadrul ultimului eveniment al serii, la Sucevița, în prezența altor câteva sute de oameni, a fost lansată candidatura lui Liviu Bodnărescu, tânăr om de afaceri, tată a 6 copii, care vine cu un program foarte curajos pentru comuna sa.

Planurile sale propun, printre altele, relansarea turismului în comuna Sucevița, punerea în funcțiune a rețelei de apă canal, modernizarea școlii și crearea de zone de agrement.

Președintele Gheorghe Flutur le-a cerut locuitorilor din Sucevița un vot pentru tânărul Liviu Bodnărescu, dar și pentru el și echipa sa pentru CJ Suceava.

„Sucevița a pierdut viteza dezvoltării în ultimii ani și trebuie să recuperăm timpul pierdut. Liviu Bodnărescu are o echipă foarte bună propusă pentru consiliul local, dar cel mai important este că își dorește dezvoltarea localității, încurajând tinerii să deschidă afaceri, intenționând crearea de spațiilor de agrement și petrecerea timpului altfel de către turiști și formarea de parteneriate cu localitățile vecine. Încă doi candidați de nota 10: Gheorghe Lazăr și Liviu Bodnărescu”, a spus Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de