Gheorghe Șoldan, la Gărnicești, alături de primarul PSD Gheorghe Nuțu: Vremea în care un singur om a condus județul trebuie să apună. Este timpul pentru o echipă care să administreze județul!


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a fost prezent, vineri, la Grănicești la o întâlnire electorală și a subliniat că primarul PSD al comunei, Gheorghe Nuțu, este dedicat și gospodar, care are proiecte de modernizare de peste 13 milioane de euro care au fost realizate sau sunt în curs de desfășurare în mandatul 2020-2024 al primarului.

„Extinderea rețelelor de apă și canalizare, modernizarea școlilor, reabilitarea dispensarului medical și asfaltarea drumurilor comunale sunt doar câteva dintre inițiativele care au transformat vizibil Grăniceștiul în ultimii patru ani”, a arătat Șoldan care a adăugat că este remarcabil să vadă cât de mult poate progresa o comunitate sub conducerea unui primar dedicat și gospodar, așa cum este Gheorghe Nuțu.

„Ne-am întâlnit în această după-amiază la căminul cultural din comună cu domnul primar și o parte dintre locuitorii comunei, cărora le mulțumesc pentru că, deși într-o zi lucrătoare, la o oră nu tocmai accesibilă, și-au făcut timp să vină să vorbim despre viitorul comunei lor. Un viitor care se prefigurează a fi unul foarte bun, mai ales că cele mai importante proiecte pentru mandatul următor al primarului Gheorghe Nuțu sunt racordarea comunei la rețeaua de gaz metan, precum și continuarea modernizării drumurilor comunale. Aceste proiecte vor ridica cifra investițiilor în Grănicești la 20 de milioane de euro”, a mai spus Șoldan.

El arată că având astfel de primari în echipa sa este încrezător că programul de dezvoltare a județului Suceava va fi unul de succes.

„Vremea în care un singur om a condus județul trebuie să apună. Este timpul pentru o echipă care să administreze județul! Dezvoltarea județului înseamnă dezvoltarea fiecărei localități în parte”, a transmis Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de