Bogdan Păstrăv vrea să aducă schimbarea și să contribuie la construirea unei comunități mai puternice și îl susține pe Lucian Harșovschi: Văd în el un lider cu abilități profesionale remarcabile


Intră acum și în grupul de

Bogdan George Păstrăv este un inginer economist, care își dorește să aducă schimbarea și să contribuie la construirea unei comunități mai puternice, mai unite și mai prospere pentru toți locuitorii săi.

Ca tată al unui băiat de 11 ani, Bogdan înțelege importanța construirii unui viitor sigur și prosper pentru următoarea generație. Această conștientizare îl motivează să se angajeze activ în crearea de politici și proiecte care să sprijine dezvoltarea armonioasă a tinerilor și să le ofere oportunități echitabile pentru a-și atinge potențialul.

În activitatea sa politică, încă de la vârsta de 20 de ani, Bogdan promovează dialogul deschis și construirea de parteneriate în vederea soluționării problemelor și creării unui mediu propice pentru creșterea și prosperitatea tuturor membrilor comunității.

“Îl susțin pe tânărul Lucian Harșovschi la funcția de primar al orașului Suceava pentru că văd în el un lider cu abilități profesionale remarcabile, dobândite prin experiența sa anterioară în gestionarea proiectelor și a echipelor, precum și prin dedicarea sa în a servi interesele orașului și ale locuitorilor săi.”

Lucian Harșovschi transmite că împreună și cu Bogdan Păstrăv va reuși.

„Împreună cu Bogdan și alături de echipă și de suceveni vom reuși! Pe 9 iunie Alegem Viitorul!”, a transmis Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de