Gheorghe Flutur, la Rădășeni spune că această comună este pusă la patru ace, iar primarul liberal, Neculai Perju, are proiecte ambițioase pentru următorul mandat


Intră acum și în grupul de

Duminică după amiaza președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent la Rădășeni care este locomotiva liberală a zonei Fălticeni unde a fost lansată candidatura la funcția de primar pentru un nou mandat la Rădășeni a lui Neculai Perju.

La acțiunea electorală au fost prezenți atât foștii miniștri liberali Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu, cât și candidatul liberal la primăria Fălticeni, Codrin Benţa, directorul Colegiului „Nicu Gane”, în compania a peste 300 de locuitori ai comunei, la căminul cultural din Rădășeni.

Nicolae Perju și-a anunțat realizările și programul pentru un nou nou mandat, fiind vorba de 13 km de apă și canal finalizate, urmând alți 7 km de apă – canal în perioada imediat următoare, drumuri asfaltate în toată comuna, proiectul de gaz metan care începe zilele viitoare și are o valoare de 9 milioanele de euro pentru Rădășeni.

Totodată au fost modernizate și dotate școli și grădinițe, dispensarul medical și căminul cultural.

„Este  o comună așa cum se spune în popor, pusă la patru ace. Inclusiv drumurile județene care traversează Rădășeniul sunt impecabile, iar pentru următorul mandat Nicolae Perju are proiecte ambițioase de aducerea a tinerilor acasă, de parteneriate cu Fălticeni și de intrarea în circuitul turistic al acestei frumoase localități din vatra Fălticeni”, a spus Gheorghe Flutur.

Potrivit acestuia Nicolae Perju este un model de administrație liberală pentru toată zona Fălticeni, pentru toți din județul Suceava și un exemplu de bune practici pe care președintele Flutur îl prezintă foarte des altora.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de