Gheorghe Șoldan, la Sucevița, încrezător că actualul viceprimar PSD Gheorghe Hrehorciuc va fi ales primar fiind pregătit să finalizeze proiectele începute și să continue modernizarea comunei


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat sâmbătă după-amiază, la Sucevița, la o întâlnire cu aproximativ 200 de locuitori ai comunei, în care a discutat despre viitorul acestei frumoase zone.

Au luat parte la discuții și colegi din echipa PSD Suceava, precum și actualul viceprimar al comunei, Gheorghe Hrehorciuc, cel care candidează pentru funcția de primar la Sucevița.

„Cu o carieră dedicată educației și serviciului public, Gigi, cum îi spun cunoscuții, este omul potrivit, cu viziunea și experiența necesare pentru a finaliza proiectele începute la Sucevița și a continua modernizarea comunei. Vorbim de modernizarea drumurilor, a școlilor, de extinderea rețelei de apă și canalizare, parcuri noi, zone de recreere, proiecte de promovare a turismului în zonă”, a spus Șoldan.

El a menționat că pentru mandatul 2024-2028 Gigi Hrehorciuc are în plan și construirea unui parc fotovoltaic care să asigure energia electrică pentru instituțiile publice, dar și a unui centru medical.

„Sunt convins că oamenii din Sucevița au încredere în Gigi Hrehorciuc și îi vor arata asta pe 9 iunie, însă am ținut să le subliniez celor prezenți cât de importantă este echipa pe care o are primarul pentru realizarea acestor proiecte vitale pentru dezvoltarea comunei Sucevița”, a spus Șoldan, precizând că e vorba de echipa de pe plan local, dar și cea de la Consiliul Județean.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Suceava, voi veni cu o viziune tânără și voi considera dezvoltarea comunei Sucevița un angajament, deoarece doar prin modernizarea fiecărei localități în parte putem vorbi de dezvoltarea județului. Haideți să lucrăm împreună pentru Sucevița și pentru județul Suceava!”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de