Gheorghe Șoldan, la Bălcăuți:Experiența lui Iulian-Petru Chideșa în administrație și viziunea pentru dezvoltarea Bălcăuțiului sunt mai necesare acum ca niciodată, în contextul în care primăria se confruntă cu datorii semnificative


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat duminică după amiaza la o întâlnire electorală la căminul cultural din Bălcăuți. Evenimentul a adunat aproximativ 150 de persoane și a fost marcat de prezența candidatului PSD pentru funcția de primar, Iulian-Petru Chideșa.

Viceprimar din 2016 și director dedicat al Școlii Gimnaziale Bălcăuți, Iulian-Petru Chideșa a subliniat importanța unei echipe eficiente în administrarea problemelor comunității. În contextul în care primăria se confruntă cu datorii semnificative, experiența și viziunea sa sunt esențiale pentru dezvoltarea Bălcăuțiului, spune Șoldan.

Iulian-Petru Chideșa a prezentat o serie de proiecte ambițioase pentru comuna Bălcăuți, printre care se numără:

  • Asfaltarea tuturor drumurilor
  • Extinderea rețelelor de apă și canalizare
  • Înființarea rețelei de gaze naturale
  • Dotarea căminelor culturale din comună
  • Susținerea ansamblurilor populare
  • Construirea a două baze sportive
  • Achiziționarea unui microbuz școlar

Aceste proiecte necesită accesarea fondurilor europene și guvernamentale, motiv pentru care sprijinul comunității în alegerea lui ca primar este crucial. Gheorghe Șoldan și-a exprimat încrederea în capacitatea lui Iulian-Petru Chideșa de a moderniza Bălcăuțiul și a subliniat importanța dezvoltării fiecărei localități pentru progresul întregului județ.

„Am pe deplin încredere în capacitatea lui Iulian-Petru Chideșa de a moderniza Bălcăuțiul și sunt bucuros că e în echipa mea, pentru că dezvoltarea județului se face prin dezvoltarea fiecărei localități în parte,” a declarat Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de