Diana Ioana Ștefan, alături de Lucian Harșovschi: Cred în Lucian Harsovschi, pentru că mereu a fost un om între oameni, o persoană de cuvânt și a dat dovadă de implicare în tot ceea ce face


Intră acum și în grupul de

Diana Ioana Ștefan are 28 ani și este de profesie fiziokinetoterapeut și s-a alăturat echipei candidatului PNL la funcția de primar al Sucevei, Lucian Harșovschi.

Ea a absolvit Colegiu Național “Ștefan cel Mare” Suceava, iar studiile universitare și postuniversitare le-a absolvit în cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” Cluj Napoca, iar acum este pe cale să finalizeze cel de-al doilea masterat în cadrul facultății de Economie Administrație și Afaceri de la Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava.

“Dorința de a ajuta, de a aduce o schimbare în viața persoanelor cu dizabilități vizibile sau mai puțin vizibile, de a le oferi un oraș accesibil și o viață independentă m-a determinat să intru în lumea politică.  Sunt onorată să fac parte din echipa domnului Lucian Harșovschi și consider că împreună cu colegii mei putem aduce un suflu nou orașului, să îl transformăm în acasă, în acel loc în care mereu revii cu drag. Cred în Lucian Harșovschi, pentru că mereu a fost un om între oameni, o persoană de cuvânt și a dat dovadă de implicare în tot ceea ce face”, a spus Diana Ioana Ștefan.

Lucian Harșovschi i-a mulțumit pentru încrederea acordată.

„Alături de tineri implicați și dornici de a face bine am încrederea și convingerea că vom reuși să facem lucruri și mai bune pentru Suceava și suceveni. Mulțumesc, Diana, pentru încredere și pentru faptul că ai ales să vii în echipa noastră, a sucevenilor. Împreună reușim!”, a transmis Lucian Harșovschi.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de