Gheorghe Flutur în discuții cu locuitorii din Rădăuți: Primarul Bogdan Loghin a făcut minuni în acest mandat. A introdus peste 29 km apă și canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime,  a amenajat și modernizat școli, a construit un liceu


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava a avut pe parcursul zilei de miercuri întâlniri cu electoratul la Rădăuți în prezența primarului liberal Bogdan Loghin.

Președintele Flutur a avut o primă întâlnire cu electoratul în cartierul Capra Neagră, în apropierea Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi”, unde a fost recent modernizată o piațeta cu locuri de odihnă, table de șah, zonă de agrement și spații verzi.

Gheorghe Flutur a stat de vorbă cu locuitorii pentru a afla problemele rădăuțenilor și a aflat că principalele lor solicitări sunt pentru obținerea de fonduri și proiecte pentru anveloparea blocurilor, trasee amenajate pentru copiii care merg la școală, dar în același timp sunt foarte mulțumiți de mâna de gospodar a primarului Bogdan Loghin, care a venit în întâmpinarea lor și a creat deja astfel de spații.

Următoarea întâlnire a fost în cartierul Toloaca de Jos din Rădăuți, unde Bogdan Loghin a transformat un teren viran în loc de joacă pentru copii și a amenajat un teren de sport, drept pentru care părinții au așteptat echipa liberală foarte bucuroși și au profitat de moment pentru pentru a-și exprimat bucuria pentru astfel de investiții. Zona are un potențial mare de dezvoltare, prin extinderea rețelei de apă și canal și asfaltarea drumurilor.

Președintele Flutur le-a explicat locuitorilor că Bogdan Loghin, în acest mandat, a făcut minuni în Rădăuți. A introdus peste 29 km apă și canal, a asfaltat 39 de străzi de peste 20 km lungime,  a amenajat și modernizat școli, a construit un liceu – Liceul Tehnologic, prin proiecte de peste 50 milioane de euro absorbite în acești ani. Majoritatea investițiilor le-a realizat în parteneriat cu Gheorghe Flutur, care a fost alături de rădăuțeni când au avut nevoie de proiecte de dezvoltare, de ajutoare de încălzire, de infrastructură, iar rădăuțenii știu foarte bine acest lucru.

Pe final, în aceasta seară, președintele Flutur și primarul Loghin au vizitat cartierul Mihai Viteazul unde, în zona blocurilor de garsoniere, se asfaltează alei și terenurile dintre blocuri, urmând să fie amenajate și parcări. Răsplata pentru eforturile depuse de cei doi este bucuria locuitorilor zonei și cuvintele de mulțumire din partea oamenilor care trăiesc acolo. Unii din ei au solicitat sprijin prin asociațiile de proprietari  pentru izolarea termică sau izolarea acoperișurilor, pentru a rezolva infiltrațiile în blocuri.

„Astfel de întâlniri oferă un prilej foarte bun de a ne da seama care sunt problemele reale ale rădăuțenilor și ceea ce este cu adevărat important este că, rând pe rând, toate se rezolvă de administrație locală în parteneriat cu administrația publică județeană. Bravoooo primarului Bogdan Loghin!!”, a transmis Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de