Gheorghe Șoldan, după ce la Dărmănești i s-a blocat accesul în căminul cultural: Când șeful de la județ e comparat cu un voievod nu mă miră că unora le vine să se joace de-a boierii cu instituțiile publice.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a apreciat că primarul PNL din Dărmănești se comportă ca un boier pe moșie întrucât a pus lacătul pe poarta căminului cultural în ziua lansării candidatului PSD la primărie, Gheorghe Voroniuc, fost viceprimar, cu o experiență vastă în administrația publică și cu planuri mari pentru dezvoltarea comunei.

Șoldan a spus că lansarea candidaturii a avut loc duminică după-amiază, la Șerbăuți, nu la căminul cultural din Dărmănești, unde fusese planificată inițial.

„Deși cererea fusese depusă din timp, i s-a comunicat de la primărie că locația este închiriată, dar realitatea de duminică după-amiază a arătat altceva. Căminul era neocupat. Închis, cu lacăt pe poartă. Aceasta nu este doar o simplă neînțelegere, ci o reflectare a unui sistem care, uneori, își uită scopul de a servi comunitatea. Accesul la instituțiile publice pentru un candidat care dorește să își prezinte viziunea și planurile pentru comunitatea lui nu ar trebui să fie împiedicat. Totuși, când șeful de la județ e comparat cu un voievod de colegi de la București, nu mă miră că unora le vine să se joace de-a boierii cu instituțiile publice”, a spus Șoldan.

Gheorghe Șoldan a subliniat că Bucur Gheorghe Voroniuc, candidatul PSD la funcția de primar, cunoaște nevoile Dărmăneștiului, având o experiență vastă în administrația locală, fiind viceprimar și administrator public al comunei.

„El vine cu planuri concrete pentru dezvoltarea comunei, de la modernizarea infrastructurii până la extinderea serviciilor publice și construirea unui centru medical modern. Sunt direct interesat de ceea ce se va întâmpla în următorii patru ani în comuna Dărmănești, pentru că doar prin dezvoltarea fiecărei localități putem vorbi de dezvoltarea atât de necesară a județului nostru. Pe 9 iunie, haideți să votăm pentru o schimbare reală, pentru un Dărmănești mai bun și mai drept, pentru o viziune tânără în administrația județeană”, a transmis, cu încredere, Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de