Gheorghe Șoldan, după discuții directe cu cetățenii în piața din Marginea: Pe 9 iunie, avem ocazia să alegem o direcție nouă. Pentru o dezvoltare reală a comunei Marginea, a județului Suceava


Intră acum și în grupul de

Deputatul Gheorghe Șoldan, candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, continuă să își construiască campania electorală prin interacțiuni directe cu cetățenii județului. Într-o declarație recentă, Șoldan a subliniat importanța acestor discuții pentru a înțelege nevoile și așteptările comunității.

„Pentru mine, interacțiunile directe cu cetățenii județului, fie că ne întâlnim pe străzi, în piețe, parcuri etc., reprezintă cele mai valoroase sondaje de opinie. În această perioadă, am ocazia de a discuta zilnic cu sute, chiar mii de persoane. Încurajările și mesajele lor de susținere, precum și speranța pe care o au într-o schimbare pe 9 iunie îmi confirmă că sunt pe calea cea bună, iar alții pe contrasens”, a declarat Gheorghe Șoldan.

Ziua de joi a început pentru Șoldan în piața din Marginea, unde a distribuit pliante cu planul său de dezvoltare a județului și a purtat discuții cu sute de oameni.

 „Le sunt profund recunoscător pentru deschiderea și sinceritatea lor,” a spus el.

Candidatul PSD a subliniat că pe 9 iunie cetățenii au ocazia să aleagă o direcție nouă, menită să aducă o dezvoltare reală atât pentru comuna Marginea, cât și pentru întregul județ Suceava.

„Pe 9 iunie, avem ocazia să alegem o direcție nouă. Pentru o dezvoltare reală a comunei Marginea, a județului Suceava,” a încheiat Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de