Gheorghe Flutur, alături de candidatul liberal la funcția de primar din Zvoriștea, Petru Lupașcu: Haideți și dumneavoastră, locuitorii din Zvoriștea, încercați cu liberalii, că nu o să vă pară rău


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a participat joi după amiaza la lansarea candidatului liberal la funcția de primar al comunei Zvoriștea, Petru Lupașcu.

Evenimentul a avut loc într-un cămin cultural plin, unde oamenii l-au așteptat cu nerăbdare pe președintele Flutur.

Locuitorii din Zvoriștea i-au spus că doresc în sfârșit un primar liberal.

Uitându-se la exemplele din Adâncata, Dărmănești, Șerbăuți, Ipotești și Moara, au toate motivele să își dorească schimbarea primarului actual, consideră Gheorghe Flutur.

În cadrul întâlnirii oamenii au spus că așteaptă mai mult: așteaptă ca apa și canalizarea să funcționeze, așteaptă ca gazul metan să ajungă în localitate, așteaptă ca tinerii să fie sprijiniți de primărie și nu alungați.

Locuitorii din Zvoriștea sunt foarte încrezători că, datorită poziției geografice apropiate de autostradă, care va trece prin pădure la Adâncata, Zvoriștea va cunoaște o transformare radicală sub conducerea primarului liberal Lupașcu.

Gheorghe Flutur: „Îi simt pe oameni cum îți strâng mâna, cum îți zâmbesc, cum au privirea rugătoare să faci ceva, iar acel ceva înseamnă dezvoltare și locuri de muncă. Singura rețetă este rețeta liberală. Uitați-vă la administrațiile județene din Ardeal conduse de liberali și veți vedea cum Ardealul a înflorit. Uitați-vă la Suceava, un județ cu proiecte de peste 3 miliarde de euro și investiții semnificative. Haideți și dumneavoastră, locuitorii din Zvoriștea, încercați cu liberalii, că nu o să vă pară rău.”

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de