Gheorghe Șoldan, mesaj după ce Gheorghe Flutur a anunțat că vin investitori în județ: Să nu mai lăsăm județul pe mâna unui politician care aduce autocare de investitori doar în comunicate de presă.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a comentat ironic, joi seara, anunțul făcut de președintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, care a spus că peste 80 de investitori germani sunt interesați să facă afaceri în județ.

„Am văzut că unii au anunțat astăzi investitorii pe care-i tot caută de 16 ani. Au mai apărut ei de-a lungul timpului, dar au rămas doar în arhiva ziarelor și a televiziunilor locale”, a transmis Șoldan.

El a spus că, în schimb, el am cunoscut câteva sute de investitori doar joi, fiind investitori reali.

„I-am întâlnit încă de dimineață la Marginea, apoi spre după-amiază într-o nouă plimbare prin cartierul Burdujeni, iar apoi la Salcea. Sunt sute de oameni cu care m-am întâlnit, cu care am stat de vorbă și care au „investit” speranța lor într-o schimbare reală, într-un viitor mai bun pentru județul nostru, pentru fiecare localitate în parte”, a arătat Șoldan.

El a îndemnat ca în 9 iunie sucevenii să voteze schimbarea.

„Haideți să nu mai lăsăm județul pe mâna unui politician care aduce autocare de investitori doar în comunicate de presă”, a mai spus Gheorghe Șoldan.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de