Gheorghe Flutur, la Bunești, alături de candidatul PNL Cezar Ciornei a cerut locuitorilor un vot pentru modernizarea comunei


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu deputatul Bogdan Gheorghiu, au participat, sâmbătă dimineața, la lansarea candidatului liberal pentru primăria comunei Bunești, tânărul Cezar Ciornei.

Astfel, într-o sală neîncăpătoare a căminului cultural din Bunești, în prezența a aproape 200 de oameni, Cezar Ciornei și-a prezentat prioritățile pentru mandatul de primar.

Printre acestea se numără recuperarea restanțelor privind punerea în funcțiune a sistemului de apă și canalizare, care este deficitar în momentul de față, asfaltarea drumurilor din localitate, precum și alte proiecte importante, cum ar fi introducerea rețelei de gaze naturale.

De asemenea, el a prezentat programe speciale pentru crearea de locuri de muncă, el însuși fiind un om de afaceri, cu mai multe măsuri pentru încurajarea, crearea și susținerea mediului de afaceri.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur,  a cerut locuitorilor din Bunești un vot pentru tânărul Ciornei, care înseamnă un vot pentru modernizarea comunei. El a dat exemple de comune vecine, conduse de liberali, precum Rădășeni, Moara sau Hârtop, toate aflate în plină dezvoltare.

Flutur a spus că speră într-o schimbare a actualului primar, sub mandatul căruia comuna a rămas în urmă.

„Cezar Ciornei este, de asemenea, un om de partid, președintele tineretului liberal, un bun familist și un om de afaceri prosper. Cu Cezar Ciornei primar, comuna Bunești va deveni prosperă”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de