Gheorghe Flutur, bilanț la mijlocul campaniei electorale: Sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale.


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a făcut duminică, un bilanț al primei jumătăți a campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare.

„Am avut ocazia în precampanie să parcurg toate UAT-urile județului Suceava, iar în campania electorală, până la data aceasta, am parcurs trei sferturi din localități. Am găsit foarte mulți oameni care apreciază foarte mult realizările administrațiilor liberale din județul Suceava”, a spus Flutur.

El a subliniat că majoritatea celor cu care s-a întâlnit apreciază și așteaptă autostrăzile, care să scoată din izolare județul nostru.

Totodată, în cadrul acțiunilor la care participă de multe ori se dau exemple ale primarilor liberali ca povești de succes și o comparație face diferența și mulți suceveni își doresc primari liberali, iar în anumite zone populația invocă întâlniri mai dese cu primarii și cu reprezentanți ai primăriilor și consultări publice pe proiectele care îi privesc.

O altă concluzie este că oamenii vorbesc de nevoia de locuri de muncă și programul liberal de reindustrializare a județului Suceava, dar și că speranța ca oamenii să își vadă întorși copii de la muncă din străinătate sunt autostrăzile.

Mai mult, fermierii mici sau gospodăriile mici au nevoie de consultanță și de asociere să reziste pe piață.

O situație este criza apei potabile care este o problemă ce obligă unele primării care nu au făcut proiecte de apă – canal să le facă cât mai repede.

El a constatat că toată lumea așteaptă programul masa sănătoasă în școli care a fost introdus în o parte din școlile din județul Suceava.

Din discuții a reieșit nevoia de dispensare și centre medicale în mai multe localități din județ pentru a nu apela la serviciile de urgență care nu întotdeauna sunt necesare,

Locuitorii au mai vorbit de nevoia de proiecte pentru izolarea și anveloparea blocurilor, pentru ca acestea să fie mai atractive pentru oameni, dar și de lipsa de solidaritate în cazul unor asociații de locatari face ca în unele cazuri să rămână blocuri neîngrijite, care arată foarte rău.

„Aceste observații, puncte de vedere le voi sugera și viitorilor primari, iar pentru echipa de la Consiliul Județean Suceava vor constitui o prioritate în mandatul următor”, a spus Flutur.

El crede că adversarii politici nu au consitență în ceea ce prezintă și că liberalii nu au lăsat probleme ridicate de cetățeni fără răspuns.

„Ca o concluzie generală, lipsa de realism a unor adversari politici și trecerea pe pilot automat a lozincilor de campanie că totul e rău și ei vor face să fie bine, dar fără sa vină cu soluții concrete îi trimit în derizoriu. Oamenii apostrofează amatorismul, lipsa de consistență a unor lideri opozanți de-ai mei, fuga de dezbateri publice a unor lideri de partide, ce stau ascunși și trimiterea la înaintare a unor începători e văzută rău de populație și sigur va fi taxată la vot. Noi nu am plecat din cămine culturale fără să lămurim oamenii, nu am lăsat probleme fără răspuns și am avut o dinamică foarte bună 5-6-7 localități pe zi, în fiecare zi, ca o formă de respect pentru electoratul Sucevean. Concluzia finala: sucevenii știu cine a făcut și cine nu a făcut treabă pentru dezvoltarea județului Suceava și adevărul este de partea administrației liberale”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de