Gheorghe Șoldan, la Vama, alături de candidatul PSD la funcția de primar, colonelul (r) Constantin N. Ciosnar: Este omul de care Vama are nevoie pentru a se dezvolta, primarul cu care locuitorii comunei pot fi siguri că vor avea o administrație transparentă și bine organizată


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a participat, duminică, la Vama, alături de circa 250 de locuitori la o întâlnire cu candidatul PSD la funcția de primar al comunei, colonelul (r) Constantin N. Ciosnar.

Șoldan a spus că Vama e o comună foarte frumoasă văzută din dronă sau în trecere pe DN 17, însă localnicii știu că sunt multe probleme  nerezolvate, iar localitatea a rămas în urma altor așezări din zona de munte a județului, care au avut norocul unor administrații performante.

Alături de colegi din PSD Suceava el a fost duminică după-amiază la Vama, la Centrul Cultural, la o întâlnire la care au participat aproximativ 250 de locuitori ai comunei și candidatul PSD pentru funcția de primar, colonelul în rezervă Constantin N. Ciosnar.

„Constantin N. Ciosnar are o carieră militară impresionantă, fiind un exemplu de patriotism, dedicare și profesionalism. Absolvent al Institutului Militar „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, el și-a servit țara în teatrele de operațiuni din Afganistan și Sudan și a fost comandant al Batalionului 265 Poliție Militară. Deși a fost plecat mult timp, inima sa și domiciliul din buletin au rămas mereu la Vama, localitatea în care s-a născut. A revenit definitiv la Vama în urmă cu doi ani, când a trecut în rezervă, și tot atunci a decis să candideze pentru funcția de primar, nemulțumit de modul în care s-a dezvoltat comuna în toți acești ani”, a spus Șoldan.

Potrivit acestuia, colonelul Ciosnar are un plan pentru Vama, pentru perioada 2024 – 2028, axat pe modernizarea infrastructurii rutiere, conectarea întregii comune la rețelele de apă curentă, canalizare și gaz, precum și numeroase proiecte de sprijinire a copiilor, tinerilor și vârstnicilor.

Planul său include investiții în unitățile de învățământ, organizarea unor competiții de ciclism montan și trail running, premierea elevilor cu rezultate bune, promovarea comunei ca destinație turistică pe tot timpul anului și măsuri de sprijinire a antreprenorilor și de atragere a investitorilor.

„Mi-a plăcut și ideea lui Constantin de a înființa o societate cooperativă în domeniile creșterii animalelor, cultivării fructelor de pădure și lavandei, precum și proiectul „vamaioților de munte”, care implică tinerii în activități de protejare a mediului, drumeții, tabere și ateliere interactive. Vama va deveni o comună plină de evenimente, asta e sigur, la cât de energic e Constantin și hotărât să susțină și activitățile Ansamblului folcloric „Cetina”, să organizeze spectacole de teatru și muzică, Zilele Comunei Vama, un bal caritabil anual și un bal al voluntarilor”, a menționat Șoldan.

Potrivit deputatului Gheorghe Șoldan, Constantin Ciosnar este omul de care Vama are nevoie pentru a se dezvolta, primarul cu care locuitorii comunei pot fi siguri că vor avea o administrație transparentă și bine organizată.

„Constantin Ciosnar este totodată primarul de care eu am nevoie în echipa mea pentru a dezvolta comuna Vama și întreaga zonă de munte a județului”, a transmis cu încredere Gheorghe Șoldan, reamintind că 9 iunie este Ziua Schimbării.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de