Flutur, la Ciocănești, cu primarul Radu Ciocan la Șezătoarea Satului: Ciocănești e sat românesc campion, sat european și mondial


Intră acum și în grupul de

Președintele PNL Suceava și al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a fost prezent, luni dimineața, la Ciocănești, pe care a denumit-o comuna campioană de pe Valea Bistriței Aurii,  la Șezătoarea Satului, alături de primarul comunei, Radu Ciocan.

„În spatele nostru e un grup de gospodari, de gospodine, care au venit la o întâlnire cu noi aparte. O șezătoare pentru că suntem la Casa Șezătorii, un proiect european al primarului nostru Radu Ciocan. Are opt astfel de case care se renovează în stil tradițional”, a spus Flutur.

El a menționat că acest proiect este de aproape o jumătate de milion de euro și se renovează aceste case de pe Valea Bistriței Aurii care vor putea fi vizitate de turiști.

„Suntem acasă la unul dintre campioni: sat românesc campion, sat european și mondial. Bravo, pentru ce face Radu Ciocan, un om gospodar care promovează zona, cu drumuri asfaltate, cu școli modernizate, investiții moderne în iluminat public, cu oameni foarte gospodari care au festivalurile renumite, consacrate: Festivalul Păstrăvului, Festivalul Plutăritului, Festivalul Ouălor Încondeiate. Sunt câteva dintre emblemele cu care Bucovina se mândrește”, a spus Flutur.

Comandat de PNL FILIALA Suceava, cod AEP 21240015


Intră acum și în grupul de