Gheorghe Șoldan: În peste 20 de ani de politică Gheorghe Flutur a spus multe și a făcut puține. Noroc că s-au apucat PSD și ministrul Sorin Grindeanu să construiască autostrăzile, că are de ce să se agațe în această campanie.


Intră acum și în grupul de

Candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Gheorghe Șoldan, a transmis un mesaj în care arată că județul Suceava are neapărat nevoie de schimbare întrucât actualul președinte al Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a promis foarte multe în ultimii 20 de ani, dar a făcut mult prea puține lucruri pentru locuitorii județului Suceava.

Șoldan recunoaște că pentru el, ca un tânăr politician, să fie în lupta electorală contra unui veteran care a îmbătrânit în politică – fost ministru, trei mandate de senator și șef peste județ de foarte mulți ani, nu este ușor.

„Acuzații de pe conturi false, deputați asmuțiți să mă atace în mass-media, tot felul de denigrări. Mă întreb, dacă e atât de sigur de victorie, cum declară sus și tare, de ce face această politică murdară. Moare de dragul județului Suceava, dar sunt zeci de localități cărora le-a întors pur și simplu spatele, doar pentru că primarii au altă culoare politică și nu au vrut să intre în PNL”, a spus Șoldan.

El a reamintit că Gheorghe Flutur este prim-vicepreședintele PNL, dar județul Suceava e printre cele mai sărace din România, potrivit datelor Institutului Național de Statistică.

„Din 2012 a plecat „cu ranița în spate după investitori”, dar nu i-a mai găsit. Noroc că s-au apucat PSD și ministrul Sorin Grindeanu să construiască autostrăzile, că are și dl Flutur de ce să se agațe în această campanie. Peste tot unde merge, te scoate la autostradă. Nu contează din ce localitate a județului ești. După 9 iunie, faci câțiva pași și, hop, la autostradă”, a arătat Șoldan care a adăugat că la fel spunea Gheorghe Flutur și în 2008, 2012, 2016, 2020.

„Chiar astăzi mi-a trimis cineva un articol din campania din 2012 în care dl Flutur anunța că “o prioritate pentru viitorul meu mandat va fi autostrada Siret-București”. În 2012. Apoi, în campania din 2016, anunța construcția drumului expres Siret – Suceava – Ploiești. (le găsiți pe toate pe internet). Patru ani mai târziu, în 2020, dl Flutur anunța: “Tabăra de la Bucșoaia va deveni cea mai mare tabără de tineret din România, după o investiție de 33 de milioane de euro”. Sau, vă mai dau un titlu apărut în ziarele locale în 2020: “Flutur anunță că centurile ocolitoare Gura Humorului, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei au fost transferate la CJ pentru începerea lucrărilor””, a exemplificat Șoldan care a menționat că exemplele pot continua.

„În peste 20 de ani de politică a spus multe. Și a făcut puține. Pentru locuitorii județului și mai puține. Pentru că mănăstirile, peisajele, munții, oamenii gospodari, tradițiile și obiceiurile cu care se tot laudă erau de dinaintea lui pe aceste meleaguri”, a mai spus Gheorghe Șoldan.

El a mai declarat că primește în fiecare zi sute de mesaje de susținere și încurajare de la oamenii cu care se întâlnește prin județ și îl bucură încrederea pe care o au în el.

„Semnalul e clar: Este nevoie de o schimbare în administrația județului! Dar nu este de ajuns, oameni buni. Este nevoie să aveți încredere într-un tânăr care are determinarea, energia, viziunea și susținerea necesare pentru a dezvolta acest județ”, a transmis Gheorghe Șoldan reamintind că 9 iunie este Ziua Schimbării.

Comandat de PSD FILIALA Suceava, cod AEP 21240002


Intră acum și în grupul de