Marian Andronache invită candidații la funcția de primar al Sucevei la o dezbatere bazată pe proiectele propuse


Intră acum și în grupul de

Candidatul Dreptei Unite(USR-PMP-FD) la funcția de primar al Sucevei, Marian Andronache, a solicitat, vineri, contracandidaților să participe, miercuri, în centrul orașului, la o dezbatere publică în care fiecare să-și prezinte proiectele.

„E timpul să dăm cărțile pe față. E timpul să avem un dialog complet și onest. Invit toți candidații la funcția de primar al municipiului Suceava la o dezbatere publică bazată pe proiectele propuse. Putem discuta și despre trecutul și experiența fiecăruia”, a spus candidatul Dreptei Unite.

Marian Andronache a precizat că lansează această invitație la dezbatere din nevoia sucevenilor de a-i vedea pe toți candidații și de a decide ce este mai bun pentru viitorul orașului .  

„Fac o invitație deschisă tuturor la o dezbatere menită să răspundă întrebărilor pe care le aveți în aceste ultime zile înainte de alegeri. Cred cu tărie în puterea informării corecte atunci când mergeți la vot, mai ales având în vedere cât de mult rău a făcut dezinformarea în orașul nostru.

Vă aștept 𝐦𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢, 𝟓 𝐢𝐮𝐧𝐢𝐞, 𝐥𝐚 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟔:𝟎𝟎, 𝐩𝐞 𝐞𝐬𝐩𝐥𝐚𝐧𝐚𝐝𝐚 𝐝𝐢𝐧 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐨𝐫𝐚𝐬̦𝐮𝐥𝐮𝐢, pentru a discuta deschis despre viitorul Sucevei.

@harsovschi_lucian și @vasilerimbu64, aștept confirmarea voastră pentru a putea avea o dezbatere constructivă și transparentă, pe care simt că o datorăm sucevenilor.

Cu respect,

Marian Andronache” este invitația transmisă de candidatul Dreptei Unite la funcția de primar al Sucevei.

Comandat de PMP (parte a alianței electorale „Alianța Dreapta Unită USR-PMP-Forța Dreptei”) Suceava, cod unic de identificare mandatar: 21240022


Intră acum și în grupul de